Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Ballarini

Ballarini är ett italienskt familjeföretag med en lång historia. Företaget är känt runt om i världen för sina högkvalitativa belagda stekpannor, kastruller och grytor. Kunderna är såväl privatpersoner som professionella kockar med högt ställda krav på sina kokkärl.

När grundades Ballarini?

Företaget grundades av Paolo Ballarini 1889 i den italienska staden Rivarolo Mantovano. Vid den här tiden tillverkade företaget produkter i metall som till exempel fågelburar, lampskärmar och köksredskap. Vad Paolo inte visste var att han grundade ett företag som skulle växa och leva vidare i generationer. Idag arbetar mer än 300 personer i företaget i Rivarolo Mantovano där man producerar mer än 12 miljoner pannor per år.... Läs mer

Ballarini - stekpannor, kastruller och grytor av högsta klass

I vårt sortiment från Ballarini hittar du bland annat kokkärl i den populära serien Salina Granitium. Kännetecknande för serien är dess utseende där pannorna har en yta som ser ut lite som granit. Beläggningen är väldigt tålig och håller för daglig användning i många år. En ytterligare fördel med kokkärlen är att de kan användas i ugnen i temperatur upp till 230° C.

Köp dina Ballarini kokkärl hos oss

Det skall vara enkelt och tryggt att beställa varor hos oss på Frapp. Om du har några frågor inför ditt köp av Ballarinis produkter så är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig att hitta rätt. Du kan också alltid känna dig trygg när du handlar hos oss då vi har 90 dagars öppet köp och vid köp över 500 kr levererar vi fraktfritt.
Visa filter
Kategori
  • Grillpannor
  • Grytor & kastruller
  • Stekpannor
  • Traktörpannor
  • Wokpannor
1-12 av 12
BALLARINI