Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Barn / Barnrummet / Sittsäckar / Sittsäck FINE Happy Zoo
Sittsäck FINE Happy ZooSittsäck FINE Happy ZooSittsäck FINE Happy Zoo
  • Sittsäck FINE Happy Zoo
  • Sittsäck FINE Happy Zoo
  • Sittsäck FINE Happy Zoo

Sittsäck FINE Happy Zoo

Artnr 190211
1 890 kr
(ordinarie pris 1 999 kr)
Leverans 7-12 dagar
Fri frakt
Produktbeskrivning
Sittsäck FINE i serien Happy Zoo. FINE är här en fågel i mörkblått. Sitting bull har tagit fram en fantastisk saccosäck som vilket barn som helst bara kommer älska (vuxna också kanske). Med ett material i 100% polyester och ett solidt tyg samt fyllning med EPS-pärlor och skumflingor gör att vem som helst har svårt att släppa denna sittsäck. Säcken blir en trogen kompis och ger vilket barn som helst lyckliga minnen för resten av livet.

Med denna sittsäck kan barnet drömma sig bort med en god sagobok i handen eller kanske låtsas att man är på dem sju haven. Vem älskar inte en riktigt bra saccosäck. Här i form av en Fågel.

I mer än 100 år har familjeföretaget FLÖTOTTO funnits. Framgången är baserad på varumärket Sitting Bull. Företaget präglas av öppenhet och nytänk. Alla produkter från FLÖTOTTO är i hög kvalitet. Produkterna tillverkas i högkvalitativa material och arbetet i tillverkningen är nogrann och detaljerad. Idéerna präglas av kvalitet, service och smart design. Sortimentet genomsyras av förnuftighet, intelligent hållbarhet och funktionalitet. Allt FLÖTOTTO levererar är Made in Europe.

Information 

 

 

Fyllning:

 

EPS-pärlor och skumflingor


Laminerad polypropylene av hög kvalité

Rengöring:

Skyddet kan torkas rent, men kan inte avlägsnas eller tvättas


Tyg: 100% polyester


Bredd: 37 cm

Höjd: 59 cm

Längd: 79 cm

Vikt: 4 kgTILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar