Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Belysning / Lampor / Bordslampor / Elflugan GRANDE elljusstake Kritvit
Elflugan GRANDE elljusstake KritvitElflugan GRANDE elljusstake KritvitElflugan GRANDE elljusstake KritvitElflugan GRANDE elljusstake Kritvit
  • Elflugan GRANDE elljusstake Kritvit
  • Elflugan GRANDE elljusstake Kritvit
  • Elflugan GRANDE elljusstake Kritvit
  • Elflugan GRANDE elljusstake Kritvit

Elflugan GRANDE elljusstake Kritvit

Artnr: Elflgrande-vit
500 kr rabatt på köp >5000 kr - Rabatten dras i kassan!**
4 229 kr
(ordinarie pris 5 395 kr)
Leverans 7-12 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*
Produktbeskrivning

Elflugan GRANDE är en elljusstake som varken är en retro eller antik ljusstake utan en modern klassiker av den traditionella adventsljusstaken. GRANDE är 58 cm hög jämfört med sin mindre släktning som är 36 cm hög.


GRANDE har en dimmer med inbyggd transformator. Tanken är att Elflugan GRANDE ska passa lika bra i offentlig miljö som hemma. Elflugan sprider ett mysigt ljus med sina nitton lampor. Ljusstaken är ett trevligt inslag i hemmet under advent och jul, fast ljusstaken kan användas året runt. 

Elflugan är resultatet av formgivarna Marie Lundgren Carlgrens och Kina Strandbergs önskan att skapa en modernare variant av adventsljusstaken. Du kan köpa till extra glödlampor. 

Elflugan grundades 1993 på en servett på ett café i Nacka. Det var Marie Lundgren-Carlgren och Kina Strandberg som blev eld och lågor över en ide dem fick just där och då och åkte direkt till järnaffären och inhandlade och sedan skapade den första elflugan som var i trä.

 

SMAK Design rekommenderar alla kunder att endast använda Elflugans originalglödlampor. Detta för att undvika att problem uppstår i ljushållare. 

 

Färg: Kritvit
Material: Metall
Storlek: Bottenplattan är 50 x 12,5 cm 
Högsta ”ljuspinnen” är 58 cm över plattan

Antal ljuspunkter: 19 st

Glödlampor: 12V–3W, E10

Transformator: Inbyggd, med dimmer

Design: Lundgren & StrandbergTILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*