Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Belysning / Lampor / Taklampor / Taklampa Plafond Plastband Vit
Taklampa Plafond Plastband VitTaklampa Plafond Plastband Vit
  • Taklampa Plafond Plastband Vit
  • Taklampa Plafond Plastband Vit

Taklampa Plafond Plastband Vit

Artnr 863052
Taklampan Plafond Plastband i vit färg är en tidslös lampa från Globen Lighting. Lampan är uppbyggd av snygga plastban i vit som i samklang med en kärna i metall ger ett behagligt ljus som passar i må... Läs mer >>
Leverans 7-12 dagar
Fri frakt
1 145 kr
Produktbeskrivning
Taklampan Plafond Plastband i vit färg är en tidslös lampa från Globen Lighting. Lampan är uppbyggd av snygga plastban i vit som i samklang med en kärna i metall ger ett behagligt ljus som passar i många sobra urymme. Takkoppen mot taket är i elegant krom. Designern Anna Andersson har skapat en lampa som mäter 38 cm i diameter och har höjden 25 cm.

Globen Lighting grundades 1984 av Anders Hall. Anders Hall halkade in på lampor av en tillfällighet. När Anders farbrors företag fick en order på 5000 ostkupor och beställande företag gick i konkurs stod Anders farbror med 5000 ostkupor. Vad göra? Anders fick updraget att bli med ostkuporna. Anders borrade och fixade i ostkuporna och satte dit en glödlampa. Helt plötsligt fanns lampan Stina och Anders var i starten av sitt nya belysningsföretag. Flera decenium senare är Anders företag Globen Lighting en stor aktör i branschen och säljer i hela Europa.

Material: Plast och metall
Höjd 25 cm
Diameter 38 cm
Lamphållare E27
Max 60W
Rek. Glödlampa: L143 LED Normal Dimbar
Design: Anna Andersson

TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar