Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Belysning / Lampor / Vägglampor / Mantis BS2 Vägglampa mattsvart
Mantis BS2 Vägglampa mattsvartMantis BS2 Vägglampa mattsvartMantis BS2 Vägglampa mattsvartMantis BS2 Vägglampa mattsvartMantis BS2 Vägglampa mattsvart
  • Mantis BS2 Vägglampa mattsvart
  • Mantis BS2 Vägglampa mattsvart
  • Mantis BS2 Vägglampa mattsvart
  • Mantis BS2 Vägglampa mattsvart
  • Mantis BS2 Vägglampa mattsvart

Mantis BS2 Vägglampa mattsvart

Artnr BS2-BL
Mantis BS2 Vägglampa i mattsvart stål och aluminium från DCW éditions. Mantis BS2 Vägglampa är CE märkt och går 153 cm ut från väggen. Läslampan går att flytta i sidled i 180 grader och går att ställa... Läs mer >>
Leverans 7-12 dagar
Fri frakt
8 995 kr
(ordinarie pris 9 540 kr)
Produktbeskrivning
Mantis BS2 Vägglampa i mattsvart stål och aluminium från DCW éditions. Mantis BS2 Vägglampa är CE märkt och går 153 cm ut från väggen. Läslampan går att flytta i sidled i 180 grader och går att ställa upp och ner i många olika positioner efter öglorna i en kedja. Huvudet går att justera in och ut för riktning av ljus. Det finns en 2 meter lång strömkabel och på lampans fot finns en strömbrytare.

Designern Bernard Schottlander skapade Mantis-serien redan 1951. Han ville skapa en lampa som var flexibel i sitt rörelsemönster och som hade motvikter för att klara detta. Med sin erfarenhet som ingenjör och konstär kombinerade han sina kunskaper för att få en unik lampa som skulle bestå för lång tid framöver.

Material: Stål och aluminium

Sockel: E14

Max Watt: 11W

Dimbar: Nej

Ljuskälla: Ingår ej

Sladdlängd: 2 meter

Längd ut från vägg: 153 cm

Bredd: 47 cm

Vikt: 3 kg

Design: Bernard Schottlander

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar