Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Belysning / Lampskärmar / Lampskärm REED Crystal Clear
Lampskärm REED Crystal ClearLampskärm REED Crystal ClearLampskärm REED Crystal ClearLampskärm REED Crystal ClearLampskärm REED Crystal Clear
 • Lampskärm REED Crystal Clear
 • Lampskärm REED Crystal Clear
 • Lampskärm REED Crystal Clear
 • Lampskärm REED Crystal Clear
 • Lampskärm REED Crystal Clear

Lampskärm REED Crystal Clear

Artnr: 1949535
979 kr
Leverans 7-12 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*
Produktbeskrivning

Lampskärm REED är en lampskärm med inspiration från exotiska palmstränder och den graciösa formen av vass. Med denna lampan får man den romantiska stämningen du har på en solig ö i carribean eller Hawaii.

 

Ljuset som strålar igenom skärmen bryts elegant av som en riktig lampa byggd i vass. Finns i flera färger. Köp lampskärmen och känn att lampskärmen sprider Aloha till dig. Köp till Sladdset Koziol 2 meter.

Koziol använder ingen BPA plast, inga värmehärdande produkter och allt produktionsavfall återvinns. Alla artiklar är tillverkade i miljövänlig termoplast som återvinns om och om igen. Fabriken använder certifierat giftfria material helt utan mjukgörare och BPA.

När du handlar online hos oss på Frapp har du ibland möjlighet att göra riktiga fynd. Det kan till exempel gälla produkter som utgår ur sortimentet, eller vissa produkter i det ordinarie sortimentet som är med på rea. Vi erbjuder naturligtvis också alltid fri frakt när du handlar för över 500 kr.

Information:

OBS! ingår ingen lamphållare 

Obrännbar och lätt

BPA fri

Material: Termoplastisk plast

Höjd: 27 cm

Bredd: 
44 cm

Längd: 44 cmTILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*