Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Brita Sweden

Högkvalitativa textilier för hemmets alla vrår

Det familjeägda Brita Sweden designar och framställer exklusiva mattor, kuddfodral och plädar som är tillverkade av återvunnen bomull och ull. Det svenska varumärket har en passion för att ta fram stilfulla och tidlösa mönster med lekfulla färgkombinationer i sina olika utformningar, vilket resulterar i produkter med en skandinavisk touch som gör sig fint i alla rum i hemmet. Med inredningsdetaljer från Brita Sweden kan du räkna med hög kvalitet och lång hållbarhet men också en elegant design som förgyller din heminredning på ett kreativt sätt.... Läs mer

Mattor, kuddfodral och filtar med miljön i fokus

De olika kollektionerna från Brita Sweden går att hitta över hela världen – från Sverige till Grekland, Belgien, Frankrike, Japan, Sydkorea och hela vägen till USA. Brita Sweden anammar en svensk tradition i sina olika kollektioner, både när det gäller design och produktion. Alla produkter från varumärket designas i Sverige och framställs sedan av noggrant utvalda samarbetspartners. Brita Sweden har sedan 2019 en uteslutande tillverkning av slittåliga vinylmattor samt plädar och kuddfodral i återvunnen bomull eller ull. Flera delar av tillverkningen sker för hand vilket bidrar till en genuin och hållbar produkt som genomsyras av en svensk känsla.

Fördelarna med en Brita Sweden-matta i plast

 Mattor i plast är en ständigt uppåtgående trend som aldrig verkar svalna. Det finns många olika anledningar till varför du bör välja en plastmatta från Brita Sweden! Plastmattor är slitstarka, lättskötta och har en oerhört lång livslängd. En matta i plast är oumbärlig i rum som köket eller badrummet där vatten eller annat spill lätt uppstår, men fungerar precis lika bra i sovrummet, gästrummet eller varför inte på altanen? Det slitstarka och tåliga materialet är såväl smuts- som vattenresistent vilket innebär att du med fördel kan använda en plastmatta för att liva upp utrymmen utomhus. Plastmattorna från Brita Sweden har en unik design samt hög kvalitet som enkelt kan förvandla en bortglömd yta till en trivsam plats. Den långa hållbarheten gör att du kan känna dig trygg med att dina pengar läggs på en produkt som kommer tjäna dig väl i många år.

Köp textilier online från Brita Sweden

På Frapp har du möjlighet att hitta praktiska och varaktiga produkter från Brita Sweden. Varumärkets mattor som är tillverkade i PVC-plast kan användas både ute och inne och är helt fria från giftiga ämnen. Välj mellan en mängd unika mönster, kulörer och storlekar och förgyll hemmet med ett exklusivt hantverk som håller i många år. Varumärket erbjuder även stilfulla filtar och kuddfodral som kan användas i såväl sovrummet som vardagsrummet för att skapa en ombonad känsla. Pryd soffgruppen med kuddar i jordnära eller utstickande färger och mönster, och sätt pricken över i:et med en matchande, mjuk filt som du kan slänga över armstödet. Kuddarna passar lika bra som prydnad på den bäddade sängen i sovrummet, eller varför inte i gästrummet, uterummet eller på den inglasade balkongen? Ta en titt i Frapps utbud av produkter från Brita Sweden och hitta de perfekta komplementen till din heminredning.
0 av 0
BRITA SWEDEN