Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start /

DCW editions

Objekt för tidens tand

DCW éditions är ett Franskt företag som designar föremål som är tänkta att hålla för tidens tand. Företaget grundades 2008 av Philippe Cazer och Frédéric Winkler. Företaget Började med att starta upp produktionen av en gammal klassiker, Lampe Gras. Idag är dem mest kända för sina nyproduktioner av gamla klassiker som Lampe Mantis och nyskapande lampor som Gras Outdoor, Here Comes The Sun och In The Tube.

 

DCW editions skapar objekt inte produkter

DCW éditions vill gärna prata om sina produkter som objekt inte som varor eller produkter. Deras ledord är välgenomtänkt, väl utformad, välgjord och till rätt pris. Objekten skall vara en följeslagare i ditt liv. Något som du använder praktisk och är en viktigt del i ditt liv. Dem tror inte dem kan få alla att uppskatta deras objekt men vill skapa en vision på sina föremål som många älskar och uppskattar. 

... Läs mer

Löpande nya objekt som är nyskapande

Det kommer hela tiden nya produkter från DCW éditions som är nyskapande. Objekt som BINY designade av Jacques Biny eller "atmosphérique" kollektionen från IN THE SUN.  ITT 360 ° -rören med sina klaffar och vingar designade av Dominique Perrault och Gaëlle Lauriot-Prévost eller den nya serien från Éric de Dormaels. 
Visa filter
Kategori
  • Bordslampor
  • Taklampor
  • Vägglampor
1-3 av 3
DCW EDITIONS
Ny!
Aaro Taklampa svart
9 000 kr Aaro Taklampa svart DCW  
Ny!
Aaro Bordslampa svart
9 250 kr Aaro Bordslampa svart DCW  
Ny!
Aaro Vägglampa svart
9 375 kr Aaro Vägglampa svart DCW