Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Dirty Linen

Dirty Linen är ett ungt och urbant livsstilsvarumärke som erbjuder lyxiga, sköna kvalitetsvaror till hemmet. Med nonchalant och sofistikerad stil gör Dirty Linens härliga linnelakan ditt sovrum och säng till hemmets favoritplats. Dirty Linens linneprodukter är vävda, sydda och finisherade i Europa. Linet odlas i Frankrike, Belgien och Polen. Spinning, färgning och vävning sker i Baltikum medan sömnaden utförs i Portugal. Tygerna är vävda med varp och väft i olika nyanser (chambray) vilket ger ett vackert djup i färgen och lingarnets naturliga ojämnheter bidrar till ett levande intryck.
... Läs mer

Dirty Linen linnelakan - sängkläder av hög kvalitet

Linframställning genererar mindre miljöpåverkan än många andra textilmaterial då förbrukning av kemikalier och vatten är relativt liten. Linne har en mycket god förmåga att absorbera fukt och hålla en skön temperatur oavsett sommar eller vinter. Du sover alltså gott hela natten utan att känna dig obekvämt varm, kall eller klibbig. Enzymtvätten som är Öko-Texgodkänd, ger dessutom en extra mjuk och skön känsla. Vi hoppas du kommer trivas med dina Dirty Linen-varor.

0 av 0
DIRTY LINEN