Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Äkta Silverbestick

Nog smakar det mesta bättre med äkta silverbestick. På Frapp hittar du allt du behöver för att duka upp till bords med stor stil. Vi erbjuder våra kunder ett sortiment med silverbestick av högsta kvalitet från ett anrikt varumärke som tar fram det allra bästa ur hantverket. Med företag som Mema GAB i sortimentet kan vi med stor säkerhet säga att gästerna kommer att få en minnesvärd upplevelse vid nästa middagsbjudning. Själva matlagningen lämnar vi tryggt över till dig.

Mema GAB – ett anrikt silversmide

Mema GAB har tillverkat silverbestick av absolut högsta kvalitet i mer än två sekel. Under alla dessa år har de fortsatt att utvecklas mot något som förmodligen är så nära perfektion som man kan komma när det handlar om silverbestick. När du håller i en silversked, silvergaffel eller en silverkniv från Mema GAB kan du riktigt känna hur perfekt den ligger i handen.... Läs mer
Detta är onekligen ett resultat av svenskt silversmide när det är som allra bäst. Förutom konventionella bestick för huvudmåltiderna erbjuder vi även tårtspadar och efterrättsskedar/-gafflar i samma serier. Här finns alltså alla förutsättningar för att bjuda in till stort kalas med efterföljande tårtor som du serverar i exklusiv och elegant stil.

I vårt sortiment med silverbestick

I utbudet av silverbestick hos Frapp finns även de klassiska dopskedarna, klockan, prinsen och prinsessan, att tillgå. Denna present följer med hela livet som ett minne av en persons första tid i livet. Genom att gravera in information om vilket klockslag barnet föddes samt hur många gram det vägde, fulländar du denna sked som är en traditionsenlig och alltid varmt uppskattad gåva. Silverbesticken kan vara detaljrika och vackra små föremål som drar ögonen till sig och som blir en viktig detalj i dukningen. Exempel på sådana produkter finns i serien Olga. Dessa tårtspadar, kaffeskedar och efterrättsskedar, är lika vackra att titta på som behändiga att använda när det ska firas ordentligt . I övrigt finns givetvis alla typer av bestick representerade. Bordsgafflar, bordsknivar och bordsskedar är alla lika genomtänkt designade för att ge en extra dimension till måltiderna. De utgår från en klassisk och tidlös formgivning där materialet talar för sig själv och där den ergonomiska utformningen gör dem utomordentligt anpassade för de flesta typer av maträtter.

Välbalanserade silverbestick från skickliga smeder

Mema GAB är störst i Norden bland tillverkarna av silversmide. Företaget har kompetenta silversmeder med lång erfarenhet från att omsätta design och formgivning i välbalanserade silverbestick. Arbetet innefattar allt från prägling och slipning, till lödning och putsning, och Mema GAB har experter för varje enskilt moment i tillverkningsprocessen. Fabriken hittar du i Eskilstuna och det är härifrån denna långa framgångssaga fortsätter framåt med nya kapitel som ständigt blir skrivna.

Köp dina silverbestick hos Frapp

Hos Frapp hittar du silverbesticken som du kommer att ha glädje av hela livet. Investera i en vacker dukning som du antingen bara tar fram vid finare tillställningar, eller varför inte till vardags. Ett annat alternativ är att ge bort detta skimrande silversmide som en exklusiv present, eller bygg på din egen samling med silverbestick. Med åren samlar de minnen från diverse underbara upplevelser till bords, och ofta förs de vidare till nästkommande generationer för att leva vidare långt efter att vår tid är förbi.
POPULÄRA PRODUKTER
Chippendale matgaffel
1 781 kr Chippendale matgaffel Mema GAB
Dopsked Prins
1 409 kr Dopsked Prins Mema GAB
Dopsked Prinsessa
1 409 kr Dopsked Prinsessa Mema GAB
 
Chippendale matgaffel
1 781 kr Chippendale matgaffel Mema GAB
Dopsked Prins
1 409 kr Dopsked Prins Mema GAB
Dopsked Prinsessa
1 409 kr Dopsked Prinsessa Mema GAB
 
Visa filter
Serie
  • Chippendale
  • CPB
  • CPB 2091
  • Gammal fransk
  • Olga
  • Rosenholm
  • Svensk
1-15 av 55
ÄKTA SILVERBESTICK
Sida
1
2
3
4
>>
Gammal fransk matgaffel
2 029 kr Gammal fransk matgaffel Mema GAB  
Gammal fransk matkniv
1 578 kr Gammal fransk matkniv Mema GAB  
Gammal fransk bordsgaffel
1 653 kr Gammal fransk bordsgaffel Mema GAB  
Gammal fransk bordskniv
1 353 kr Gammal fransk bordskniv Mema GAB  
Gammal fransk bordssked
1 954 kr Gammal fransk bordssked Mema GAB  
Gammal fransk efterrättssked
1 841 kr Gammal fransk efterrättssked Mema GAB  
Gammal fransk kaffesked
804 kr Gammal fransk kaffesked Mema GAB  
Gammal fransk tårtspade
1 785 kr Gammal fransk tårtspade Mema GAB  
CPB 2091 Förrättskniv
1 503 kr CPB 2091 Förrättskniv Mema GAB  
CPB 2091 Efterrättssked
1 785 kr CPB 2091 Efterrättssked Mema GAB  
CPB 2091 Kaffesked
879 kr CPB 2091 Kaffesked Mema GAB  
CPB 2091 Förrättsgaffel
2 349 kr CPB 2091 Förrättsgaffel Mema GAB  
Chippendale bordsgaffel
1 428 kr Chippendale bordsgaffel Mema GAB  
Chippendale bordskniv
1 315 kr Chippendale bordskniv Mema GAB  
Chippendale bordssked
1 616 kr Chippendale bordssked Mema GAB