Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Dukning / Bestick / Bestickset / Norstaal bestick Capelano 4-delar
Norstaal bestick Capelano 4-delar
  • Norstaal bestick Capelano 4-delar

Norstaal bestick Capelano 4-delar

Artnr C-11
10% rabatt på köp >4000 kr! Rabatten dras i kassan!**
Capelano introducerades hösten 2004 och representerar det senaste tillskottet till Stelton norstaal. Idag har matberedning och presentation blivit en livsstil, borddukning har förändrats och tallrikar... Läs mer >>
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
579 kr

Från ca 33,73 kr/mån med Klarna Konto

Produktbeskrivning
Capelano introducerades hösten 2004 och representerar det senaste tillskottet till Stelton norstaal. Idag har matberedning och presentation blivit en livsstil, borddukning har förändrats och tallrikar vi brukar är större än någonsin. Capelano har ett annorlunda formspråk med en lång, slank och elegant form, där utseende och funktion går hand i hand. Detta är speciellt sant vad gäller kniven vars vridna form mellan handtag och blad ofta blivit kopierat. Jämfört med övriga designklassiker från Stelton norstaal är Capelano den unga rebellen - en väldigt orginell och lyckad sådan, som passar perfekt till dukningar i det moderna hemmet.

Stelton norstaal representerar Steltons femte produktlinje, som innehåller några av världens mest kända bestickserier. Stelton norstaal står för unik, funktionell design av hög kvalitet producerat i den bästa kvalitet av rostfritt stål från Solingen i Tyskland med en perfekt finish - ett sammanträffande av berömda designklassiker.

Innehåller 4-delar:
1 st sked
1 st gaffel
1 st kniv
1 st tesked

Material: Rostfritt stål

Design: Johan Verde

produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Lämna ett omdöme
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar