Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Dukning / Bestick / Bestickset / Norstaal bestick Chaco 4-delar
Norstaal bestick Chaco 4-delar
  • Norstaal bestick Chaco 4-delar

Norstaal bestick Chaco 4-delar

Artnr C-3
10% rabatt på köp >4000 kr! Rabatten dras i kassan!**
Chaco från Stelton norstaal designades 1990 och erbjuder graciösa och attraktiva raka linjer över mönstrets hela längd. Det är den perfekta partnern för en klassisk borddukning, där en viss typ av åte... Läs mer >>
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
749 kr

Från ca 43,63 kr/mån med Klarna Konto

Produktbeskrivning
Chaco från Stelton norstaal designades 1990 och erbjuder graciösa och attraktiva raka linjer över mönstrets hela längd. Det är den perfekta partnern för en klassisk borddukning, där en viss typ av återhållsamhet är önskvärd. Chaco's eleganta form garanterar att alla delar ligger väl balanserat i handen.

Detta slanka bestick är ett resultat av sin tid, fast med en känsla av skandinavisk smak. Således belönades Chaco, omgående efter lansering, med en plats i The International Museum of Designs permanenta kollektion i London - ett erkännade endast ett fåtal modeller någonsin fått.

Stelton norstaal representerar Steltons femte produktlinje, som innehåller några av världens mest kända bestickserier. Stelton norstaal står för unik, funktionell design av hög kvalitet producerat i den bästa kvalitet av rostfritt stål från Solingen i Tyskland med en perfekt finish - ett sammanträffande av berömda designklassiker.

Innehåller 4-delar:
1 st sked
1 st gaffel
1 st kniv
1 st tesked

Material: Rostfritt stål

Design: Tias Eckhoff

produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Lämna ett omdöme
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar