Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Dukning / Bestick / Bestickset / Norstaal bestick EM, 16-delar
-21%
Norstaal bestick EM, 16-delar
  • Norstaal bestick EM, 16-delar

Norstaal bestick EM, 16-delar

Artnr: C-16-16
500 kr rabatt på köp >5000 kr - Rabatten dras i kassan!**
1 995 kr
(ordinarie pris 2 549 kr)
Leverans 7-12 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*
Produktbeskrivning
EM från Stelton norstaal skapades 1995 och återspeglar den strama, minimalistiska design av Erik Magnussen, och som han visat upp i så många andra produkter han designat för Stelton. Dess satinpolerade yta av rostfritt stål och moderna stil med ett uns av konkava kurvor inkorporerade ger den dess givna plats bland bestickmodeller. EM framhäver det allra bästa i Skandinavisk design på ett alldeles beundransvärt enkelt sätt. Endast riktiga mästerverk når en nivå av att kombinera funktionalitet och design i en så perfekt symbios som Erik Magnussen gjorde när han skapade EM.

Stelton norstaal representerar Steltons femte produktlinje, som innehåller några av världens mest kända bestickserier. Stelton norstaal står för unik, funktionell design av hög kvalitet producerat i den bästa kvalitet av rostfritt stål från Solingen i Tyskland med en perfekt finish - ett sammanträffande av berömda designklassiker.

Material: Rostfritt stål

Design: Erik Magnussen

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*