Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Dukning / Bestick / Bestickset / Norstaal bestick Maya, 16-delar
Norstaal bestick Maya, 16-delar
  • Norstaal bestick Maya, 16-delar

Norstaal bestick Maya, 16-delar

Artnr: C-2
300 KR RABATT PÅ KÖP > 5000 KR! RABATTEN DRAS I KASSAN! **
2 699 kr
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning

Bestick Maya från Stelton designades år 1962 av Tias Eckhoff och har varit en bästsäljare ända sen dess. Skaftet har en bred och kraftig form med en triangulär kant nedtill. Besticket ligger bra i handen tack vare sina runda kanter och sitt breda skaft. Maya har mottagit "Market for God Design" och "Klassikerprisen for God Design" av Norska Designrådet. Maya är upptaget i "Phaidons design classics" bland de bästa designs i världen, och det är upptaget i de permanenta samlingarna hos Museum of Modern Art i New York och The Victoria and Albert Museum i London.

 

Stelton norstaal representerar Steltons femte produktlinje, som innehåller några av världens mest kända bestickserier. Stelton norstaal står för unik, funktionell design av hög kvalitet producerat i den bästa kvalitet av rostfritt stål från Solingen i Tyskland med en perfekt finish - ett sammanträffande av berömda designklassiker.

 

Material: Rostfritt stål 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*