Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Dukning / Bestick / Serverings- & salladsbestick / Dorotea sallads- och serveringsbestick
Dorotea sallads- och serveringsbestickDorotea sallads- och serveringsbestick
  • Dorotea sallads- och serveringsbestick
  • Dorotea sallads- och serveringsbestick

Dorotea sallads- och serveringsbestick

Artnr: 7745950
899 kr
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning
Hösten 2012 utökar Gense bestickserien Dorotea med ett sallads- och serveringsbestick i rostfritt stål. Bakom den nytänkande designen står internationellt framgångsrika formgivaren Monica Förster. Salladsbesticket har tydlig inspiration från naturens oregelbundna och organiska former, men i stiliserad form. Det är en genomtänkt modernisering av den flera hundra år gamla traditionen att ornamentera bestick. Dorotea utgör ett spännande möte mellan traditionell design och nytänkande i form och funktion.

Dorotea består av kniv, gaffel, sked, kaffesked samt det nya sallads- och serveringsbesticket. Gense har med bestickserien Dorotea fått ett användarvänligt och tidlöst bestick som förenar Genses tradition och hantverkskunnande med design på internationell nivå. Dorotea har en solid, balanserad form där formen ligger i konturen och bestickets karaktäristiska rundade avslut.

- Besticket Dorotea är en hyllning till maten, säger Monica Förster. Jag ville göra ett matharmoniskt bestick utan synliga skarvar och med väl avvägd balans.

Material: Rostfritt stål 18/8

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*