Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Dukning / Brickor & Kakfat / Kakfat / Kakfat Babell Big Babell Big Kakfat Vit
Kakfat Babell Big Babell Big Kakfat VitKakfat Babell Big Babell Big Kakfat VitKakfat Babell Big Babell Big Kakfat VitKakfat Babell Big Babell Big Kakfat VitKakfat Babell Big Babell Big Kakfat Vit
  • Kakfat Babell Big Babell Big Kakfat Vit
  • Kakfat Babell Big Babell Big Kakfat Vit
  • Kakfat Babell Big Babell Big Kakfat Vit
  • Kakfat Babell Big Babell Big Kakfat Vit
  • Kakfat Babell Big Babell Big Kakfat Vit

Kakfat Babell BigVit

Artnr: 3185525
589 kr
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning

Kakfat Babell Big är ett fantastiskt kakfat i fem våningar som är som ett konstverk. Kakfatet finns i flera färger och är makalöst snyggt med jordgubbar eller bakverk på.

 

Alla våningar kan användas var för sig själv eftersom du bygger själv på varje våning. Fem kakfat som du använder efter eget sinne. Passa på och njut du också av ett kakfat som imponerar på dina gäster.

 

Koziol använder ingen BPA plast, inga värmehärdande produkter och allt produktionsavfall återvinns. Alla artiklar är tillverkade i miljövänlig termoplast som återvinns om och om igen. Fabriken använder certifierat giftfria material helt utan mjukgörare och BPA. 

 

När du handlar online hos oss på Frapp har du ibland möjlighet att göra riktiga fynd. Det kan till exempel gälla produkter som utgår ur sortimentet, eller vissa produkter i det ordinarie sortimentet som är med på rea. Vi erbjuder naturligtvis också alltid fri frakt när du handlar för över 500 kr. 

 

Information:

 

BPA Fritt

 

Material: Termoplastisk plast

 

Höjd: 53 cm

 

Bredd: 38 cm

 

Längd: 38 cm 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*