Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Dukning / Dukar & underlägg / Glasunderlägg / Wightwick glasunderlägg 6-pack
-22%
Wightwick glasunderlägg 6-pack
  • Wightwick glasunderlägg 6-pack

Wightwick glasunderlägg 6-pack

Artnr X0010269027
Glasunderläggen Wightwick från engelska Pimpernel levereras i 6-pack och har varierade motiv med djur och natur. Wightwick har designats av William Morris & Co och i setet med underlägg består av tre ... Läs mer >>
Leverans 1-3 dagar
Frakt från 59 kr
139 kr
(ordinarie pris 179 kr)
Produktbeskrivning
Glasunderläggen Wightwick från engelska Pimpernel levereras i 6-pack och har varierade motiv med djur och natur. Wightwick har designats av William Morris & Co och i setet med underlägg består av tre olika motiv med hare, rådjur och blommor & blad.

Glasunderläggen skyddar känsliga bordsytor mot kondens och fläckar från glas och flaskor. Glasunderläggens undersida är gjorda av kork, vilket gör att de både är skonsamma mot bordsytan samt ligger stilla på bordet. Underläggen är även värmetåliga och klarar temperaturer på upp till 100 °C. Samtliga bords- och glasunderlägg från Pimpernel är tillverkade i flera skikt med en korkbas, lövträ i mitten och ett fantastiskt tryck som skyddas av en slitstark film.

Storlek: 10,5x10,5 cm

Material: Kork, trä, slitstark film

Skötselråd: Vi rekommenderar att man rengör underläggen med en fuktig trasa.

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar