Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Dukning / Dukar & underlägg / Glasunderlägg / Willow Bough glasunderlägg blå 6-pack
-22%
Willow Bough glasunderlägg blå 6-pack
  • Willow Bough glasunderlägg blå 6-pack

Willow Bough glasunderlägg blå 6-pack

Artnr X0010268719V
Glasunderläggen Willow Bough från engelska Pimpernel levereras i 6-pack och har ett mönster som går i blå färgskala. Willow Bough har designats av William Morris & Co och underläggen passar lika bra t... Läs mer >>
Leverans 1-3 dagar
Frakt från 59 kr
139 kr
(ordinarie pris 179 kr)
Produktbeskrivning
Glasunderläggen Willow Bough från engelska Pimpernel levereras i 6-pack och har ett mönster som går i blå färgskala. Willow Bough har designats av William Morris & Co och underläggen passar lika bra till vardag som till fest.

Glasunderläggen skyddar känsliga bordsytor mot kondens och vattenringar. Glasunderläggens undersida är gjorda av kork, vilket gör att de både är skonsamma mot bordsytan samt ligger stilla på bordet. Underläggen är även värmetåliga och klarar temperaturer på upp till 100 °C. Samtliga bords- och glasunderlägg från Pimpernel är tillverkade i flera skikt med en korkbas, lövträ i mitten och ett fantastiskt tryck som skyddas av en slitstark film.

Storlek: 10,5x10,5 cm

Färg: Blå

Material: Kork, trä, slitstark film

Skötselråd: Vi rekommenderar att man rengör underläggen med en fuktig trasa.

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar