Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Vaxdukar

Praktiska och stilfulla vaxdukar

Bordsdukar används för att skydda matbordet från repor och smuts men också för att skapa en ombonad och inbjudande känsla till olika dukningar. Söker du ett lättskött och praktiskt alternativ till den sedvanliga bordsduken i textil? Då bör du ta en titt på Frapps utbud av vaxade dukar! Vårt utbud av vaxdukar har en perfekt kombination av hög funktion och snygg design. Vaxdukar kan enkelt rengöras från smulor, vätska och smuts med hjälp av en fuktig trasa – utan att du behöver gå miste om en estetiskt tilltalande duk. Frapp erbjuder ett brett sortiment av vaxdukar online från högkvalitativa varumärken.... Läs mer

Hitta fina vaxdukar till hemmet

För oss på Frapp är kvalitet och hållbarhet viktigt, därför väljer vi omsorgsfullt ut nya varumärken och produkter till vår hemsida. Med vaxade dukar från vårt sortiment kan du räkna med en kvalitet i toppklass och dessutom stora valmöjligheter när det gäller storlekar, mönster och färger. Här får du möjlighet att köpa fina vaxdukar som metervara, vilket innebär att du enkelt anger hur många meter du vill ha när du lägger din beställning. På så vis kan du skräddarsy din beställning efter dina specifika behov och preferenser!

De många fördelarna med vaxdukar

En vaxduk är oerhört användbar i olika sorters hushåll. Med tanke på att du kan hitta så många fina vaxdukar online på Frapp kan den givetvis användas som en stilfull bordsduk till vardags, men den är extra praktisk om du har barn som gillar att leka med lera, rita, pyssla eller måla. Det praktiska materialet går enkelt att torka av så fort det spills färg, mat, lera eller limrester. En vaxduk passar också utmärkt att använda till utemöbelgruppen under våren och sommaren! Det fantastiska materialet tål smuts och vatten vilket gör att du inte behöver oroa dig om du råkar glömma duken ute över natten.

Olika vaxdukar för speciella tillfällen

På samma sätt som en bukett blommor kan liva upp köket kan även en fin duk bidra med en trevlig känsla! Att du dessutom slipper bekymra dig över fläckar från mat och dryck är en bonus som bara vaxdukar kan leverera. När du väl har börjat använda vaxdukar kommer du inse alla fördelarna som finns, och snart kommer du vilja ha en vaxduk för varje specifikt tillfälle. Om du har olika serviser passar det utmärkt att matcha glas, tallrikar och bestick med färgerna på din vaxduk – och kanske sätta pricken över i:et på dukningen med säsongens snittblommor som en huvudpjäs på bordet. Frapp erbjuder vaxdukar från exempelvis Mairo i en mängd vackra mönster och kulörer för att du ska kunna hitta en modell som faller dig i smaken. De olika dukarna är tillverkade i 100 % bomull som blivit oljebelagd, vilket gör duken tålig mot både vatten och smuts. Kom ihåg att syftet med en vaxduk är att duken är lätt att underhålla, så du behöver inte tvätta duken om den endast fått en fläck som går att torka bort med en fuktig trasa. Läs skötselråden på varje produkt noga för att få längsta möjliga användning av din nya vaxduk!
Visa filter
Varumärke
Serie
  • Mairo
  • Spira
  • Dotte
  • Stripe
  • Wave
1-8 av 8
VAXDUKAR
Oljeduk Blomma
375 kr Oljeduk Blomma Mairo Flera varianter
Oljeduk Baronessa
325 kr Oljeduk Baronessa Mairo Flera varianter I lager
Oljeduk Mademoiselle
435 kr Oljeduk Mademoiselle Mairo Flera varianter
Oljeduk Styvmorsviol
325 kr Oljeduk Styvmorsviol Mairo Flera varianter
Oljeduk Tillsammans Vi Tolv
325 kr Oljeduk Tillsammans Vi Tolv Mairo Flera varianter
Stripe vaxduk metervara, flera färger
247 kr Stripe vaxduk metervara, flera färger Spira Flera varianter
Dotte vaxduk metervara, flera färger
248 kr Dotte vaxduk metervara, flera färger Spira Flera varianter
Wave vaxduk metervara, flera färger
399 kr Wave vaxduk metervara, flera färger Spira Flera varianter