Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Dukning / Glas / Dricksglas / Gourmetglas Vinum, 2-pack
Gourmetglas Vinum, 2-packGourmetglas Vinum, 2-pack
  • Gourmetglas Vinum, 2-pack
  • Gourmetglas Vinum, 2-pack

Gourmetglas Vinum, 2-pack

Artnr 6416-21
10% rabatt på köp >10 000 kr! Rabatten dras i kassan!**
Gourmetglas Vinum från Riedel i 2 pack. Volymen är 37 cl och höjden 15,6 cm. Vinum vattenglas är ett glas i klassiskt utförande och har en kort stav på foten. Detta glas är en följeslagare till ditt v... Läs mer >>
Leverans 2-6 arbetsdagar
Frakt från 59 kr
399 kr
(ordinarie pris 549 kr)
Produktbeskrivning

Gourmetglas Vinum från Riedel i 2 pack. Volymen är 37 cl och höjden 15,6 cm. Vinum vattenglas är ett glas i klassiskt utförande och har en kort stav på foten. Detta glas är en följeslagare till ditt vinglas. Ett vattenglas helt enkelt. Kom ihåg att göra som många vindrickare kring medelhavet gör, drick alltid vatten när du dricker vin. Detta glas tål diskmaskin.


Riedel började sälja glas redan 1637 genom grundaren Johann Cristoph. Fram till 8:e generationen fanns man i Tjeckoslovakien då kriget gjorde att man var tvungen att flytta produktionen till Österrike. I 9:e generationen förändrade man sättet att se på glas och alkohol tillsammans. Riedel skapade speciella glas för olika drycker. Georg Riedel i 10:e generationen ledde utvecklingen av vinvänliga och sortsspecifika glassamlingar. Idag är dem den 11:e generationen Ridel som leder företaget och priserna har samlats på hög.

När du handlar online hos oss på Frapp har du möjlighet att göra riktiga fynd. Det kan till exempel vara produkter som utgår ur sortimentet, eller produkter i det ordinarie sortimentet som är på REA. Se mer i kategori Kampanjer.

Information

Glaset är i 2-pack

Material: Kristall glas

Höjd: 15,6 cm

Volym: 37 clproduktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Lämna ett omdöme
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar