Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Dukning / Glas / Ölglas / Special Ölglas 4-pack
Jultips!
Special Ölglas 4-packSpecial Ölglas 4-packSpecial Ölglas 4-packSpecial Ölglas 4-packSpecial Ölglas 4-pack
  • Special Ölglas 4-pack
  • Special Ölglas 4-pack
  • Special Ölglas 4-pack
  • Special Ölglas 4-pack
  • Special Ölglas 4-pack

Special Ölglas 4-pack

Artnr: 916185
199 kr
Leverans 2-6 arbetsdagar
Frakt från 59 kr
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning
Om du älskar öl så är detta glasen för dig. 4 st ölglas för olika ölsorter. 1 st Veteöl glas 63 cl, 1 st Lagerölglas 57 cl, 1 st Ale och Stoutglas 52 cl och 1 st Pilsnerglas 54 cl. Med dem här speciella ölglasen får du fram dem rätta egenskaperna i ölet som färger och ölskum.

  • Ta fram ölets karaktär med anpassade ölglas
  • För dig som älskar öl
  • Bevarar skum och färg


Vete glaset är långt och smalt med en avrundad topp vilket gör att skummet vippar på glasets kant. För vete öl och weissbier.

 

Lagerglaset har en bred botten och en smal öppning i toppen vilket gör att glaset är som en öppen och stängd flaska samtidigt och det underlättar för ölets dofter att komma fram.

 

Ale och Stoutglaset är format som en tulpan som öppnar sig lite utåt i toppen. Denna form på glaset gör att du får ett fylligt skum och ett öl som bevarar aromerna. Lämplig till bitter öl.

 

Pilsnerglaset är högt och smalt med en öppning som är som en trumpet med plats för det tjocka goda skummet. Glasets höjd gör att ölen smaker hamnar långt tillbaka i munnen där bittra smaker smakar bäst.

När du köpt dem här glasen bör du diska dem innan första användningen. Välj ett kort program med låg temperatur. Dessutom måste det finnas salt i diskmaskinen, och när du diskar miljökristall kan du också med fördel lägga till en halv deciliter ättika vid låg temperatur.

Material: Glas i miljökristall
Tål diskmaskin 

Volym:
Veteöl glas 63 cl
Lagerölglas 57 cl
Ale och Stoutglas 52 cl
Pilsnerglas 54 clTILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*