Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Dukning / Glas / Whiskyglas & Cognacglas / Whiskyglas Melodia i kristall 6-pack
-20%
Whiskyglas Melodia i kristall 6-packWhiskyglas Melodia i kristall 6-packWhiskyglas Melodia i kristall 6-packWhiskyglas Melodia i kristall 6-packWhiskyglas Melodia i kristall 6-pack
  • Whiskyglas Melodia i kristall 6-pack
  • Whiskyglas Melodia i kristall 6-pack
  • Whiskyglas Melodia i kristall 6-pack
  • Whiskyglas Melodia i kristall 6-pack
  • Whiskyglas Melodia i kristall 6-pack

Whiskyglas Melodia i kristall 6-pack

Artnr 916107
Whiskyglas Melodia i 6 pack från Lyngby Glas. Glasen är 9,3 cm höga och rymmer 31 cl. Whiskyglasen är i miljökristall. Begränsa inte glasen till endast whisky, du kan duka fram dem här glasen som dess... Läs mer >>
Leverans 1-3 dagar
Frakt från 59 kr
399 kr
(ordinarie pris 499 kr)
Produktbeskrivning
Whiskyglas Melodia i 6 pack från Lyngby Glas. Glasen är 9,3 cm höga och rymmer 31 cl. Whiskyglasen är i miljökristall. Begränsa inte glasen till endast whisky, du kan duka fram dem här glasen som dessertglas eller cocktailglas också. Glasen är en trevlig present till nära och kära.

Lyngby Glas grundades 1940 av Holger Jepsen och blev snabbt en av Danmarks populäraste och intressantaste glasfabriker. Lyngby Glas finns i många danska hem och idag producerar dem blyfria miljövänliga glas i miljökristall vilket dem har patenterat.

Dem här coola Whiskyglasen bör diskas innan första användning. Om du har diskmaskin välj ett kort program med låg temperatur. Dessutom måste det finnas salt i diskmaskinen, och när du diskar miljökristall kan du också med fördel lägga till en halv deciliter ättika vid låg temperatur.

Material: Glas i miljökristall
Glasen är 9,3 cm höga
Volym: 31 cl
Tål diskmaskin

TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar