Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Dukning / Vin & dryck / Vinställ / Anslutningssats Traditional Wine Rack vinställ
Anslutningssats Traditional Wine Rack vinställAnslutningssats Traditional Wine Rack vinställAnslutningssats Traditional Wine Rack vinställAnslutningssats Traditional Wine Rack vinställAnslutningssats Traditional Wine Rack vinställ
  • Anslutningssats Traditional Wine Rack vinställ
  • Anslutningssats Traditional Wine Rack vinställ
  • Anslutningssats Traditional Wine Rack vinställ
  • Anslutningssats Traditional Wine Rack vinställ
  • Anslutningssats Traditional Wine Rack vinställ

Anslutningssats Traditional Wine Rack vinställ

Artnr TWCCK
249 kr
Leverans ca v. 41-42
Frakt från 59 kr
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*
Produktbeskrivning

Anslutningssats till traditionella vinställ från från Hippie de Luxe. Sammanfogningskit för de påbyggnadsbara vinställen i traditionellt utförande som passar till att sammanfoga 2 st vinställ med en ny rad/sektion i mellan vinställen.

Den här anslutningssatsen passar till det påbyggnadsbara klassiska vinstället i Svenskt trä och förzinkade ståldelar från Hippie de Luxe. Med detta Traditional Wine Rack får du en flexibilitet genom att du kan bygga ditt vinställ precis som det passar din miljö. Enkelt att bygga på när plats för fler vinflaskor behövs.

 

Du kan närsomhelst köpa ett nytt vinställ i önskad storlek som du enkelt bygger på ditt befintliga vinställ med. Allt du behöver är ett nytt vinställ och en eller flera Anslutningssatser beroende på storlek. Vinrackarna kan enkelt förenas genom anslutningssystemet som du köper till extra och som ger ett sömlöst utseende. Vinställen är vanligtvis placerade på golvet eller på en robust hylla där baksidan kan fästas på en vägg genom de förborrade hålen på baksidan.  Färdigmonterat är vinstället en stabil konstruktion.

Material: Förzinkat stål
Färg: Förzinkat stål

Storlek
Bredd: 30 cm
Vikt: 0.34 kg 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*