Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Dukning / Vin & dryck / Vinställ / RTA - Clips till vinställ, 5-pack
RTA - Clips till vinställ, 5-packRTA - Clips till vinställ, 5-packRTA - Clips till vinställ, 5-packRTA - Clips till vinställ, 5-packRTA - Clips till vinställ, 5-pack
  • RTA - Clips till vinställ, 5-pack
  • RTA - Clips till vinställ, 5-pack
  • RTA - Clips till vinställ, 5-pack
  • RTA - Clips till vinställ, 5-pack
  • RTA - Clips till vinställ, 5-pack

RTA - Clips till vinställ, 5-pack

Artnr: WINE0510
214 kr
Leverans 7-12 arbetsdagar
Frakt från 59 kr
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning

RTA Clips till vinställ i 5-pack. RTA är ett vinställ som går att bygga ut och då måste dessa patenterade clips användas. 5 st clips möjliggör sammanfogningar av RTA vinställ.

 

RTAs patenterade fästklämmor gör det enkelt att förlänga och skräddarsy former och storlekar av vinstället RTA. Allt för att passa exakt i ditt lediga utrymme som t ex. under en trappa. Du kan lägga till nya delar allteftersom din samling växer. Du behöver räkna med 1 st klipp för varje hål anpassat för en vinflaska.  

 

RTA Wineracks grundades 1979 och deras vinställ bygger på samma grundidé som dem första vinställen som kom redan 1703. Tidigt kom vinologister fram till att viner lagrades bäst i glasflaskor som har långa halsar och då kom även vinställen fram för att förvara dessa flaskor. RTA har patenterat sina förlängningsklips för påbyggnad av vinställ. Idag är RTA störst i Europa på vinställ och har fått Queen Award från Storbritanniens drottning två gånger. 

 

I paket ingår: 5 st clips  

Passar vinställ RTA  90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*