Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Dukning / Vin & dryck / Vinställ / Vinställ SET-UP Svart
Vinställ SET-UP SvartVinställ SET-UP SvartVinställ SET-UP SvartVinställ SET-UP SvartVinställ SET-UP Svart
  • Vinställ SET-UP Svart
  • Vinställ SET-UP Svart
  • Vinställ SET-UP Svart
  • Vinställ SET-UP Svart
  • Vinställ SET-UP Svart

Vinställ SET-UPSvart

Artnr: 3596526
341 kr
Leverans 7-12 arbetsdagar
Frakt från 59 kr
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning

Vinställ SET-UP är ett stabilt vinställ som även fungerar för PET flaskor. Vinstället är utformat som en bikakeform. Du kan bygga på flera SET-UP vinställ ovanpå varandra utan problem. Din ögon fastnar direkt för detta eleganta vinställ och det bästa är att du kan använda det till annat. Varför inte som ett tidningsställ?

 

Flaskorna får max vara 9 cm i diameter för att passa. Det klarar dem flesta flaskor utan problem. Maxhöjden om du väljer att bygga SET-UP ovanpå varandra är 120 cm. Alltså max 3 st SET-UP vinställ ovanpå varandra.

Koziol använder ingen BPA plast, inga värmehärdande produkter och allt produktionsavfall återvinns. Alla artiklar är tillverkade i miljövänlig termoplast som återvinns om och om igen. Fabriken använder certifierat giftfria material helt utan mjukgörare och BPA.

När du handlar online hos oss på Frapp har du ibland möjlighet att göra riktiga fynd. Det kan till exempel gälla produkter som utgår ur sortimentet, eller vissa produkter i det ordinarie sortimentet som är med på rea. Vi erbjuder naturligtvis också alltid fri frakt när du handlar för över 500 kr.

Information:

 

BPA fri plast

Material:  Termoplastisk plast


Höjd: 36,4 cm

Bredd: 35,3 cm

Längd: 23 cmTILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*