Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Gardiner

Att köpa nya gardiner kan vara ett steg i rätt riktning för ett komplett hem. Med sina naturliga material och lekfulla mönster ökar de trivseln i alla rum. De ramar in vackra utsikter och förmedlar ombonade känslor, såsom trygghet och kärlek. Hos Frapp.se kan du välja gardiner med roliga mönster och sprakande färger för barnrummet, eller klassiskt enfärgade varianter som komplement till en stilfull inredning i vardagsrummet. Förutom att se fantastiska ut, som gardinlängderna där de hänger och fladdrar i det stilla vinddraget, kan gardiner mörklägga rummet och förhindra insyn när du vill vara ifred. Rullgardiner och hissgardiner hänger inte och fladdrar, utan är istället minimalistiska och praktiska i sin funktion. Trots sin enkelhet kan även dessa vara vackra att titta på, och genom att släppa in en alldeles perfekt mängd ljus får du fram en ljussättning som lyfter fram din övriga inredning... Läs mer

I vårt sortiment

Gardinlängder lämpar sig väl i exklusiva miljöer, inte minst som inramning av en vacker utsikt, men även i vardagliga rum, såsom i köket. De utstrålar värme och med sina böljande former fladdrar de förföriskt när du öppnar fönstren. Vi slår ett slag för gardinlängder i alla rum, även i barnrummet där de kan förtrolla stämningen och uppmuntra barnens lekar och fantasier om prinsar och prinsessor i sagoslott. Vi erbjuder gardinlängder från noga utvalda varumärken som vi vet prioriterar kvalitet, som t.ex. Himla eller Spira. De finns i tidlösa mönster och härliga färgkombinationer, men också i helfärgade, klassiska modeller.
Rullgardiner är praktiska och funktionella när du vill mörklägga eller bara minska mängden ljus i rummet när solen lyser som starkast. Vi har allt från täta mörkläggningsgardiner till ljusa, och relativt ljusgenomsläppliga modeller, som ger ett mildare ljus i rummet. Matcha gardinerna med din övriga inredning eller sätt din egen prägel på fönstren med ett kreativt mönster. Mairo är ett varumärke som vi anser täcker de flesta tänkbara behoven och vi är övertygade om att du kan hitta rätt rullgardin för ditt hem i sortimentet.
Hissgardiner är praktiska och vi erbjuder flera olika varianter och stilar för att du ska kunna välja den som passar bäst över dina fönster. Liksom rullgardinerna är de högst lämpliga för att minska insynen och dämpa solljuset. Även hissgardinerna finns i mörkläggningsmodeller och är således tacksamma att ha i sovrummet, speciellt under sommarens ljusa nätter. Hasta, Spira och Himla är tre kvalitetsmärken som levererar hissgardiner i olika färger och mönster.
Plisségardiner är ett enkelt och smidigt alternativ till rullgardiner och persienner. Med sin veckade form och tunna duk tar den minimalt med plats i uppdraget läge. Den släpper in alldeles lagom mängd ljus och skapar en gemytlig atmosfär i rummet.
Persienner är praktiska för att mörklägga eller släppa in en önskad mängd ljus i rummet. Vi har modeller av hög kvalitet, i både trä och aluminium.

Köp gardiner online hos Frapp.se

Fördelarna med att köpa gardiner online är många. Det är framför allt enkelt och prisvärt. Hos oss kan du även måttbeställa rullgardiner efter dina fönster och önskemål. Vår support finns här för att effektivt guida dig i sortimentet och du får produkterna skickade direkt hem till dig. Vi erbjuder gardinlängder, rullgardiner, hissgardiner, plisségardiner och persienner, samt diverse tillbehör, såsom gardinskenor och ringar, allt till bra priser.

Hos Frapp.se hittar du med stor säkerhet en gardin i din smak. Välkommen att klicka runt bland allt vackert du kan hänga över fönstren, och beställ de produkter som skapar rätt känsla i ditt hem. Hemtrevnad kallar vi det för!