Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Hissgardiner mörkläggande

Vi erbjuder mörkläggande hissgardiner som är lika praktiska som snygga. Silent Night från Hasta har allt man kan kräva från en mörkläggande hissgardin och har dessutom en viss ljuddämpande effekt för att du ska kunna sova riktigt skönt om nätterna. På Frapp har vi allt man kan tänka sig inom heminredning och när det kommer till gardiner och tillbehör kan du glädjas åt ett brett utbud från välkända varumärken som exempelvis Hasta. Vi är noga med att välja ut produkter som inte bara ser bra ut utan även håller hög kvalitet och kan stå emot diverse slitage genom åren. Därför har vi valt ut hissgardiner som lever upp till höga krav från kunderna genom att välja produkter från varumärken som vi vet levererar bra kvalitet.

Modern och tidlös design

Gardiner fyller flera funktioner och, förutom att vara vackra, minskar de insynen och kan ge totalt mörker under nätterna – något som är tacksamt, inte minst under de svenska sommarmånaderna då solen aldrig tycks går ner.... Läs mer
Hissgardiner är i sin tur kanske de allra mest praktiska i sitt slag då de enkelt kan hissas upp och ner beroende på rådande behov. När du vill kunna öppna fönstren på vid gavel och låta den friska luften ta plats inomhus, hissar du upp gardinen hela vägen, och när du vill ha en stunds vila kan du glädjas åt total mörkläggning och låta ögonen vila fullt ut. Att de dessutom är snygga och hållbara är andra fördelar med dessa mörkläggande hissgardiner från det svenska varumärket Hasta.

Om Hasta

Hasta grundades förstås i Hasta utanför Arboga år 1982 av Stefan Schörling som när det begav sig köpte en smedja på auktion. Det var startskottet till en snabbt växande verksamhet där heminredning och tillbehör av högsta kvalitet låg i fokus. De levererar hållbara och stilmedvetna produkter och det är just kring fönstren som Hasta lägger sin största passion. Gardiner och tillbehör är tillverkade med fokus på de små detaljerna såväl som helheten vilket genererar tidlösa produkter som du får glädjas åt en lång tid framöver. Frapp är stolta återförsäljare av dessa fantastiska textilier och tillbehör som förgyller ditt hem med stor stil och hög funktion.

Silent Night – mörklägger och dämpar ljudet

I vårt utbud finns Hastas mörkläggande gardin, Silent Night. Hissgardinen, som är tillverkad i polyester, erbjuds i vit, ljusgrå, mörkgrå eller beige. Förutom att mörklägga rummet effektivt är den utformad på ett sätt som till viss del dämpar eventuella oljud som kan störa under natten. De är snyggt designade och smälter in i de flesta sovrum. Hissmekanismen är av hög kvalitet samt praktisk i sin användning vilket gör gardinen enkel att hissa och upp och ner.

Köp dina mörkläggande hissgardiner från Frapp.se

Vid beställning ser vi till att du får hem produkterna snabbt och säkert. Vår kundtjänst står till förfogande om du har frågor om något som rör vårt sortiment eller varumärken och vi guidar dig gärna till rätt produkter för just dina specifika önskemål. Välkommen att beställa dina nya mörkläggande hissgardiner som både lyfter din inredning och förhöjer trivseln i din bostad.
0 av 0
HISSGARDINER MÖRKLÄGGANDE
Inga produkter