Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Persienner

Med persienner kan du på bästa sätt välja hur mycket ljusinsläpp du önskar för stunden. Dessutom kan du begränsa insynen och enkelt dra upp dem när du önskar att få fram hela fönstret. Det som främst skiljer persienner åt är kvaliteten i mekaniken och hur pass enkla de är att använda. Hos Frapp finns ett noga utvalt sortiment med persienner av högsta kvalitet, från välkända varumärken som levererar hög hållbarhet och snygg design. När du inreder ditt hem kan du med rätt ljussättning få fram känslan du önskar och matcha den övriga rumsinredningen på ett naturligt och vackert sätt. Gardiner och persienner går alldeles utmärkt att kombinera och vi på Frapp har allt du kan tänka dig inom fönsterinredning och tillbehör.

Varumärken att lita på

Hasta är ett ypperligt exempel på ett varumärke som tillverkar persienner och tillbehör som både är snygga och praktiska samt anmärkningsvärt hållbara.... Läs mer
Företaget grundades år 1982 i Hasta utanför Arboga efter att Stefan Schörling köpt en egen smedja på auktion. Stefan började med att tillverka gardinkrokar och produktionen har sedan dess breddats till den grad att Hasta har blivit ett väl ansett varumärke för det mesta som har med fönsterinredning att göra. Deras persienner i aluminium är framtagna med fokus på varje detalj samtidigt som de är modernt utformade och har en tidlös design som passar väl in i alla miljöer. Hasta implementerar ny innovation och funktionella lösningar som bidrar med något extra i inredningen. De väljer material med omsorg och tar stort ansvar under hela tillverkningsprocessen för att leva upp till högt ställda krav – både från sina kunder och dem själva. Av dessa anledningar har vi på Frapp satsat stort på detta svenska varumärke som ständigt utvecklar sin verksamhet till att nå nya mål och ta fram nya trender för heminredning i allmänhet, och fönsterdekoration i synnerhet. Persiennerna är inget undantag!

Hållbart material och trendig design

När persiennerna ska stänga ute allt ljus är det viktigt att de håller absolut tätt när du fäller ner dem. I vårt utbud med persienner kan du lita på att mekaniken fungerar väl och att resultatet blir tillfredsställande. De är snyggt utformade i modern stil för att matcha en övrigt stilren inredning och du kan välja mellan svarta och vita persienner som ger ett självklart intryck och stilfullt utseende. Aluminium respektive trä är två av de mest använda materialen när det kommer till persienner, och detta med tanke på dess hållbara egenskaper. Hos Frapp kan du hitta nya persienner som sätter prägel på dina fönster och ger dig full kontroll på solljuset som emellanåt behöver begränsas.

Specifikationer och tillbehör

Persiennerna, som är 160 cm höga, kan monteras i antingen taket eller väggen. Lamellerna är 25 cm breda och 0,18 mm tjocka och persiennen kan även förlängas då den har en steglina som är 220 cm lång. På höger sida finns lyftlinorna och till vänster hittar du tiltstaven för att justera lamellerna precis som du önskar. Välj mellan att ha persiennerna helt öppna, halvöppna, och fullständigt stängda.

Beställ dina persienner från Frapp. Vi skickar hem dem till dig omgående och vår kundtjänst finns att tillgå om du har frågor kring din beställning eller om vårt sortiment i allmänhet. Välkommen!
Visa filter
1-1 av 1
PERSIENNER
Kolla priset
Aluminiumpersienn - vit, 25 mm
119 kr Aluminiumpersienn - vit, 25 mm Hasta Flera varianter I lager