Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Gardiner / Rullgardiner med fjäder / Rullgardin sand, fjädermekanism - specialmått <79 cm_alu
-25%
Rullgardin sand, fjädermekanism - specialmått <79 cm_aluRullgardin sand, fjädermekanism - specialmått <79 cm_aluRullgardin sand, fjädermekanism - specialmått <79 cm_aluRullgardin sand, fjädermekanism - specialmått <79 cm_alu
  • Rullgardin sand, fjädermekanism - specialmått <79 cm_alu
  • Rullgardin sand, fjädermekanism - specialmått <79 cm_alu
  • Rullgardin sand, fjädermekanism - specialmått <79 cm_alu
  • Rullgardin sand, fjädermekanism - specialmått <79 cm_alu

Rullgardin sand, fjädermekanism - specialmått<79 cm

Artnr B41_<79alu_f
Sandfärgad rullgardin från Mairo i polyesterväv med specialmått. Rullgardinen har ett aluminiumrör med diameter 28 mm, fjäderfunktion istället för kulkedja, monteringsskena för enkel uppsättning på vä... Läs mer >>
Leverans 14 dagar
Fri frakt
914 kr
(ordinarie pris 1 219 kr)
Produktbeskrivning

Sandfärgad rullgardin från Mairo i polyesterväv med specialmått. Rullgardinen har ett aluminiumrör med diameter 28 mm, fjäderfunktion istället för kulkedja, monteringsskena för enkel uppsättning på vägg eller i tak samt vita täcksidor. Rullgardinen är överrullad och levereras med utanpåliggande rund bottenlist i aluminium.

 

En fördel med den fjädermanövrerade rullgardinen är att man slipper den annars hängande kulkedjan. En del tycker att det blir snyggare och "renare" i fönstret och samtidigt behöver man inte bekymra sig för kulkedjan om man har små barn i huset. Rullgardinen dras upp och ner genom att man drar i den medföljande "öglan" som fästs på aluminiumlisten (se bild). Vill man inte ha öglan på listen kan man manövrera rullgardinen genom att hålla i listen istället. OBS! Det gäller dock att vara noga med att inte ta på själva gardinväven med fingrarna då väven i så fall efterhand lätt blir "smutsig" av fingrarna.

 

Rullgardinen går långsamt och mjukt upp och stannar i sitt övre läge. Man kan själv bestämma i vilket läge man vill att gardinen stannar. Vill man t.ex. att den alltid stannar ca. 30 cm från sitt översta läge kan man justera fjädern så rullgardinen stannar där.

 

Montageskenan som medföljer underlättar monteringen av gardinen jämfört med klassiska tak-/väggkonsoler. Man skruvar fast de två medföljande upphängningsfästena och därefter klickar man enkelt fast rullgardinen i sitt läge. Om du skall montera rullgardinen inuti en nisch mäter du nischens bredd och drar bort ca 5 mm för att få breddmåttet på din rullgardin. Exempel: Om nischens bredd är 100 cm väljer du gardinbredd 99,5 cm för att få lite "säkerhetsmarginal" på varje sida.

 

Du kan själv bestämma exakt vilken bredd du vill ha på din rullgardin. Välj det intervall som passar din rullgardin i listan ovan. Du anger sedan den totala bredden på din rullgardin i meddelandefältet i kassan i samband med din beställning (Ange rullgardinens totalmått inklusive täcksidor)Notera att tygbredden blir ca. 3,5 cm mindre än den totala bredden på rullgardinen.

 

Exempel: Om du är intresserad av en rullgardin med totalbredden 84 cm väljer du bredden 80-89 cm i rullistan. I meddelandefältet noterar du "Totalbredd = 84 cm" (i detta fall blir alltså tygbredden ca 80,5 cm).

 

Funktionshöjd: 180 cm

(Funktionshöjd= Längden på tyget när rullen är helt utrullad.)  

Bredd: 55 - 200 cm

Gardinen är överrullad. 

 

Priset är det samma inom intervallen 80-89 cm, 90-99 cm, 100-109 cm osv.

En frakt- och administrationskostnad på 199 kr läggs på för gardiner med bredd över 130 cm. För gardinbredd mellan 101 till 130 cm är avgiften 119 kr.  90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar