Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Rullgardiner med fjäder

Rullgardiner är en klassisk inredningsdetalj som ger dina fönster ett stilrent utseende. De är flexibla, funktionella och snygga. Här på Frapp.se hittar du rullgardiner i olika storlekar och färger. Med rullgardiner kan du enkelt reglera önskat ljusinsläpp i rummet och de hjälper även till att förhindra insyn utifrån. I sovrum och barnrum rekommenderar vi rullgardiner med mörkläggande väv. Det stänger effektivt ute ljus men kan även hjälpa till att hålla rummet svalt genom att förhindra solens strålar från att tränga in i rummet. Perfekt när du vill sova i ett mörkt och svalt rum! Rullgardiner med mörkläggande väv passar också bra i till exempel ett vardagsrum med TV eller ett arbetsrum när du inte vill få reflektioner på TV- eller datorskärmen. Och du, en mörkläggande rullgardin med ljus väv fungerar lika bra som en mörkläggande rullgardin med mörk väv!... Läs mer
Här har vi samlat rullgardiner med fjäder, bland annat från det populära märket Mairo. En traditionell, gammaldags rullgardin med fjäder drar du upp och ner med ett lätt ryck. Rullgardiner med fjädermekanism saknar den hängande kulkedjan som andra typer av rullgardiner har, vilket ger ett mer stilrent intryck av fönstret. Det är helt enkelt en smart och minimalistisk lösning. Många tycker även att rullgardiner med fjädermekanism är mer praktiska än rullgardiner med kedja. Du slipper till exempel oroa dig för att små barn eller katter ska få tag på kedjan och trassla in sig.

Så fungerar en rullgardin med fjädermekanism

En rullgardin med fjäder manövreras enkelt genom att du drar gardinen försiktigt nedåt, och sedan släpper taget och låter gardinen rulla upp av sig själv med hjälp av den inbyggda fjädermekanismen. Du kan dra i öglan som sitter fast längst ned på listen på rullgardinen eller så tar du tag i listen direkt. En fjäderbelastad rullgardin rör sig långsamt upp för att mjukt stanna i det översta läget. Var bara noga med att inte vidröra själva gardinväven med fingrarna, då det kan ge fläckar.

Enkel och snabb montering

Våra rullgardiner med fjädermekanism kommer med en praktisk montageskena för en enklare montering än de mer vanligt förekommande vägg- och takkonsolerna. Skruva fast de två medföljande upphängningsfästena till rullgardinen och klicka sedan fast rullgardinen i sitt läge – snabbt och enkelt! Dessutom kan du själv bestämma exakt vilken bredd du önskar på din rullgardin. För detaljer om montering och hur du måttanpassar din rullgardin klickar du på den produkt du är intresserad av.

Beställ rullgardiner tryggt och säkert online hos Frapp.se

Hos Frapp.se hittar du ett brett sortiment av rullgardiner med fjädermekanism, både med mörkläggningsväv och utan. Det finns rullgardiner i olika storlekar och färger så att du kan hitta en rullgardin som passar ditt fönster perfekt och som matchar resten av inredningen i rummet för ett genomtänkt och harmoniskt helhetsintryck. Här handlar du enkelt och smidigt online och du kan välja mellan flera olika betalningsalternativ. Har du några frågor om våra rullgardiner med fjädermekanism, hur de fungerar och hur du måttbeställer är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till!
Visa filter
1-12 av 12
RULLGARDINER MED FJÄDER