Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Global knivar

Global är ett välkänt varumärke som är kända för sina kvalitativa knivar, stekspadar och bestick. De första Globalknivarna designades av Komin Yamada år 1985. Komin Yamadas uppdrag var att skapa en serie knivar som både skulle vara revolutionerande, nytänkande och tillverkade av de bästa materialen. Global knivar är ergonomiskt utformade för att ligga perfekt i handen. Dessutom är de lättanvända och håller sin kvalitet år efter år. För en ökad livslängd är knivarna tillverkade av rostfritt stål som köldhärdats för en exakt hårdhet.... Läs mer

Frapp är Global återförsäljare

För dig som behöver nya köksknivar kan vi verkligen rekommendera ett Global knivset. Här får du med allt du behöver, både för att finhacka grönsaker men också för styckning av större köttbitar. Hos Frapp kan du köpa Global knivar billigt och dessutom i flera varianter. Vi är en Global återförsäljare som erbjuder ett stort utbud av knivar.

Globals knivar är indelade i fyra olika grupper – G, GS, GF eller GSF.
G står för de vanliga och större kockknivarna.
GS står för "Global Small" och är mindre knivar.
GF betyder Global Forged och bladen på dessa knivar är smitt ur ett och samma stycke stål.
GSD är mindre smidda knivar med ett smidigare handtag.

Knivarna har en hårdhet på 57-58 HRC. HRC står för Hardness Rockwell och är ett mått på ståls hårdhet. Ju högre värde desto hårdare stål. Knivstål ligger vanligtvis mellan 52 och 64 HRC.

Visa filter
1-1 av 1
GLOBAL KNIVAR
-23%
Global Ostkniv
495 kr 649 kr Global Ostkniv Global knivar   I lager