Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Hurom

Hurom Slow Juicers ger 30% mer juice

Med en slow juicer får du tack vare tekniken i maskinen en bättre juice än om man gör den i en råsaftcentrifug. Dessutom utvinner en slow juicer ca 30% mer juice än vad en råsaftcentrifug gör. Juicen som görs i en slow juicer blir både friskare och fräschare och håller sig dessutom längre än en juice som görs i en råsaftcentrifug. Vitaminer, enzymer, och andra näringsämnen bevaras bättre tack vare den skonsamma processen som frukterna och grönsakerna går igenom. Huroms slow juice recept ingår i alla maskiner.

... Läs mer

Patenterad teknik

Slow juicerna arbetar med ett lågt varvtal och är därmed tyst. Hurom slow juicers är försedda med en induktionsmotor som i stort sett är outslitbar. Tack vare Huroms patenterade Slow Squeezing Technology är Hurom slow juicers maskiner som tar fram näringsämnena i grönsaker och frukter. Maskinerna är bland dem bästa på marknaden och har vunnit Bäst i Test flera gånger. Materialen består av otroligt hållbara material. Plasten i maskinerna är oftast BPA-fri vilket är bra för miljön vid återvinning.

Sedan 1974 har Hurom utvecklat Slow Juicer maskiner

Hurom startades 1974 av Youngki Kim i korea och hans motivation var att förbättra människors liv och ge dem kvalité i deras hem. Detta var viktigare än att skapa maskiner bara för vinstens skull. Den största utmaningen var först att hitta sätt att förhindra oxidation och näringsförlust och utnyttja frön och skal från frukt och grönsaker för att maximera näringsinnehållet i juicen. 
 
Efter många misslyckade försök att hitta den perfekta pressningsmetoden insåg han att det bästa sättet var att pressa ingredienserna långsamt vid högt tryck. Sedan utvecklade och patenterade han Huroms Slow Squeeze Technology, som använder en skruv för att bevara näringsämnen, smaker och aromer av färsk frukt och grönsaker. Dessutom var den långsamma rotationsmotorn konstruerad för att producera minimalt brus, vilket gör den idealisk för hushållsbruk. Så gör ett slow juicer test och prova Hurom du också och se vad du tycker om att få vitaminrika juicer dagligen.
0 av 0
HUROM