Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Badrumsinredning / Badrumstillbehör / Bricka SONO Magnet
Bricka SONO MagnetBricka SONO MagnetBricka SONO Magnet
  • Bricka SONO Magnet
  • Bricka SONO Magnet
  • Bricka SONO Magnet

Bricka SONOMagnet

Artnr: 69043b
263 kr
Leverans 2-6 arbetsdagar
Frakt från 59 kr
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning
Bricka SONO till ditt badrum från Blomus. SONO-serien är tillverkad i vacker keramik med ett sobert intryck. Denna smakfulla bricka har plats för SONO seriens tvåldispenser och mugg för tandborstar. Men det kan även vara en bricka för en fast tvål eller andra hygienartiklar. Brickan har ett keramiskt mjukt yttre och inne i förvaringsfacket är det glaserat för enkel rengöring.

Familjen Blome grundade 1921 ett företag som sålde cykeldelar i staden Sundern i Tyskland. Fast 1961 gick dem över till att jobba med gåvor och designartiklar. År 2000 började företaget använda varumärket Blomus. Numera är det den fjärde generationen av Blome familjen som fortsätter den tyska traditionen av exceptionell kvalitet och högkvalificerad hantverk. Nyfikenhet, kvalitet, enkelhet och influenser från hela världen gör att Blomus skapar tyska hantverk och det är kärnan i företaget.

Information:


Material: Keramik, Silikon

Höjd: 25 cm

Bredd: 10 cm

Längd: 19 cm

TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*