Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Badrumsinredning / Badrumstillbehör / Förvaringsask SONO Satellite
Förvaringsask SONO SatelliteFörvaringsask SONO SatelliteFörvaringsask SONO Satellite
  • Förvaringsask SONO Satellite
  • Förvaringsask SONO Satellite
  • Förvaringsask SONO Satellite

Förvaringsask SONOSatellite

Artnr: 69049
219 kr
(ordinarie pris 239 kr)
Leverans 7-12 arbetsdagar
Frakt från 59 kr
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning

Förvaringsask SONO för badrum från Blomus. SONO-serien är tillverkad i vacker keramik med ett sobert intryck. Locket har silikon på sig för att smälta ihop mjukt med koppen och kan enkelt lyftas upp med ett finger. Inuti kan man förvara småsaker som smycken. Utsidan är i en mjuk form som även smeker dina ögon när man betraktar denna skapelse. Insidan är glaserad och därför lätt att rengöra.

 

Familjen Blome grundade 1921 ett företag som sålde cykeldelar i staden Sundern i Tyskland. Fast 1961 gick dem över till att jobba med gåvor och designartiklar. År 2000 började företaget använda varumärket Blomus. Numera är det den fjärde generationen av Blome familjen som fortsätter den tyska traditionen av exceptionell kvalitet och högkvalificerad hantverk. Nyfikenhet, kvalitet, enkelhet och influenser från hela världen gör att Blomus skapar tyska hantverk och det är kärnan i företaget. 

 

Information


Material: Keramik, Silikon

 

Höjd: 4 cm

Diameter: 12 cmTILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*