Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Strykbrädor

Strykbrädor i ergonomisk och hållbar design

Är blusen, skjortan eller byxorna skrynkliga? Många känner nog igen situationen där du tar på dig favorittröjan för att i nästa sekund sucka när du inser att plagget är skrynkligt. Vissa plagg är tillverkade av material som helt enkelt behöver strykas efter tvätt för att se snygga ut, och då behöver du ett strykjärn och strykbord i hemmet. Det är i princip omöjligt att stryka kläder utan en strykbräda – ett bord som är speciellt anpassad för strykningen. På Frapp har du möjlighet att hitta ett strykbord som går att anpassa efter din egen längd och på så vis skapa en mer ergonomisk arbetsställning.... Läs mer

Därför behöver varje hem en strykbräda

Även om du är noggrann med att hänga din tvätt rakt under torkningen är det lätt hänt att veck uppstår i tyget. Om du dessutom använder torktumlare är det desto större risk att kläderna blir skrynkliga och det är i dessa situationer som ett strykjärn kommer väl till hands – givetvis i kombination med ett strykbord. Vid strykningen används strykbrädan som bord för att få plagget att ligga plant och på så vis få bort veck enklare. Om du känner att du är i stort behov av att stryka dina klädesplagg regelbundet är det viktigt att investera i en smidig och ergonomisk strykbräda för att göra hela processen lättare och bättre för din kropp.

Strykbräda från Brabantia i funktionell design

Det är ju inte säkert att strykningen blir roligare, men en justerbar strykbräda från Brabantia gör åtminstone strykningen mer bekväm. Det holländska varumärket är kända för sina högkvalitativa produkter i stål och sedan 1919 har Brabantia tillverkat praktiska badrumstillbehör som är gjorda för det vardagliga livet. På Frapp kan du hitta ett perfekt strykbord från Brabantia som kan justeras i höjd mellan 61–102 centimeter, du kan med andra ord anpassa strykbrädan efter din egen kropp! Strykningsarbetet blir mer ergonomiskt och på så vis bekvämare och mer lättsamt för dig. Brabantia-strykbordet har dessutom glidskydd på fötterna samt en större storlek än många andra strykbord med sina 135 x 45 centimeter. Strykbrädan har även en värmebeständig zon där du kan lämna ditt varma strykjärn tillfälligt medan du vänder på plaggen som stryks.

Allt du behöver för ett smidigt vardagsliv

Nu kan du slippa krånglig strykning och onödiga brännmärken! Med en högpresterande strykbräda kan du underlätta din vardag och strykning radikalt. På Frapp kan du finna strykbrädor av högsta kvalitet men också strykbordsöverdrag som du kan behöva till strykbrädan som tillbehör. Med ett strykbordsöverdrag får du en mjuk och smidig strykbräda som skyddar klädesplaggen och ger dig optimala förutsättningar under strykningen. Vi på Frapp strävar efter att kunna erbjuda det mesta som behövs för ett välfungerande och trivsamt hem och vi lägger stor vikt vid att välja ut högkvalitativa varumärken till vår hemsida. Hög kvalitet, snygg design och lång hållbarhet är A och O när vi väljer ut varumärken och produkter oavsett om det handlar om en strykbräda, bestickset, köksartiklar, möbler eller dekorativa inredningsdetaljer. Upptäck vårt stora sortiment och komplettera ditt hem med heminredning i toppklass!
Visa filter
Serie
  • Storlek D
1-2 av 2
STRYKBRÄDOR