Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Badrumsinredning / Tvålpumpar / Tvåldispenser SONO Moonbeam
Tvåldispenser SONO  MoonbeamTvåldispenser SONO  MoonbeamTvåldispenser SONO  Moonbeam
  • Tvåldispenser SONO  Moonbeam
  • Tvåldispenser SONO  Moonbeam
  • Tvåldispenser SONO  Moonbeam

Tvåldispenser SONO Moonbeam

Artnr: 69054
337 kr
Leverans 2-6 arbetsdagar
Frakt från 59 kr
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning

Tvåldispenser SONO till ditt badrum från Blomus. SONO-serien är tillverkad i vacker keramik med ett sobert intryck. Denna smakfulla tvålpump rymmer 25 cl flytande tvål. Tryck på huvudet och du får en lagom mängd tvål i handen. När du skall fylla på tvåldispensern drar du enkelt av huvudet före påfyllnad av den flytande tvålen. Utsidan är i en mjuk form som även smeker dina ögon när man betraktar denna skapelse. Finns i flera färger.

Familjen Blome grundade 1921 ett företag som sålde cykeldelar i staden Sundern i Tyskland. Fast 1961 gick dem över till att jobba med gåvor och designartiklar. År 2000 började företaget använda varumärket Blomus. Numera är det den fjärde generationen av Blome familjen som fortsätter den tyska traditionen av exceptionell kvalitet och högkvalificerad hantverk. Nyfikenhet, kvalitet, enkelhet och influenser från hela världen gör att Blomus skapar tyska hantverk och det är kärnan i företaget.

 

Information

Material: Keramik, Silikon

Höjd: 14 cm


Diameter: 
8,5 cmTILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*