Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Hemelektronik / Högtalare / Eye bärbar högtalare/lampa
Eye bärbar högtalare/lampaEye bärbar högtalare/lampaEye bärbar högtalare/lampaEye bärbar högtalare/lampaEye bärbar högtalare/lampa
 • Eye bärbar högtalare/lampa
 • Eye bärbar högtalare/lampa
 • Eye bärbar högtalare/lampa
 • Eye bärbar högtalare/lampa
 • Eye bärbar högtalare/lampa

Eye bärbar högtalare/lampa

Artnr EYS-0970-002
Eye är en kompakt bärbar kombinerad högtalare och lampa från svenska Mooni®. Högtalaren är givet sin storlek lätt att bära med sig så ta med dig högtalaren ut på altanen, till parken eller dit du hels... Läs mer >>
Leverans 7-12 dagar
Fri frakt
1 649 kr
Produktbeskrivning

Eye är en kompakt bärbar kombinerad högtalare och lampa från svenska Mooni®. Högtalaren är givet sin storlek lätt att bära med sig så ta med dig högtalaren ut på altanen, till parken eller dit du helst sitter och chillar. Njut och såväl din favoritmusik som ljus om så behövs. Högtalaren har en stilren och modern design och den böjda träbågen bidrar till en Skandinavisk känsla. Spela upp musik via Bluetooth från mobilen samtidigt som du njuter av ljuset från lampan. Du kan välja själv om du endast vill ha vanligt vitt ljus eller kanske ljus som växlar i olika färger. Du kan välja mellan 9 olika färger och själv bestämma om du vill ha statiskt ljus eller ljus som växlar automatiskt samtidigt som musiken spelar. Det finns 4 olika ljuslägen att välja på där ljuset skiftar på olika sätt.

En fördel är att du kan bära med dig din högtalare utomhus då den har en IP44-klassificering vilket innebär att den är stänksäker. Om du har ytterligare en högtalare kan de även matchas ihop så att du kan lyssna på stereoljud.

Alla produkter från Mooni® kan laddas trådlöst om man köper till deras WireFree-platta (säljs som separat tillbehör). Plattan kan placeras under alla metallfria ytor och lampan/högtalaren kan laddas trådlöst på upp till 5 cm avstånd från plattan. Om man inte väljer att köpa till WireFree-plattan så laddar man högtalaren med den medföljande Micro USB-kabeln.

Mått: 239 x 282 mm

Vikt: 1.32 kg

Batteritid: 3-4 timmar med musik, 8-10 timmar endast ljus

Effekt högtalare: 10 W

Ljuskälla: LED 5W, RGB + Vit

IP-klass: IP44

Batteri: Litium Ion, 3.7V 2000mAh

Laddning: Micro USB-kabel (ingår) / Trådlöst (OBS! extra tillbehör krävs)

Material: Plast/trä

 

Produktspecifikation: Eye högtalare produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
 • För närvarande 5/5 stjärnor.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5


Lämna ett omdöme
TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar