Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Väderstationer

Vi svenskar har en förkärlek till att prata om vädret, och då kan det ju vara bra att hålla sig uppdaterad! Att ha koll på väderleken och hur varmt eller kallt det är utomhus kan vara skönt och praktiskt när du klär på dig på morgonen. Kan du använda den tunna jackan än, eller behöver du fortsätta med vinterjackan ett tag till? Ska regnet falla idag, eller går det att använda tygskorna? Med hjälp av en väderstation får du all kontroll du behöver för att kunna följa vädret och anpassa din vardag därefter. Från Frapp kan du hitta allt du behöver till hemmet, och en väderstation kan vara en riktigt bra produkt att investera i om du känner att du har stort behov av att ha koll på väderleken. Hos oss kan du hitta högkvalitativa och snygga väderstationer från olika varumärken.... Läs mer

Håll koll på vädret på ett enkelt sätt

En väderstation lämpar sig utmärkt för dig som är ute efter att få en komplett översikt över väderprognosen på platsen där du befinner dig. Många väderstationer kan mäta temperaturen både inomhus och utomhus samt nederbörd, luftfuktighet och lufttryck. Det finns även andra typer av väderstationer som har speciella funktioner, exempelvis varningar för frost eller väderhistorik. En del väderstationer kan till och med ge information direkt till din smartphone!

Vikten av hög kvalitet

För oss på Frapp är kvalitet otroligt viktigt, och alla varumärken i vårt sortiment är noggrant utvalda för att vi ska kunna erbjuda riktigt bra produkter till våra kunder. Detsamma gäller självklart också för våra väderstationer. Vi erbjuder utmärkta väderstationer från bland annat svenska Blomus och danska Jacob Jensen. Du som intresserar dig för väder och vind kan på ett enkelt och smidigt sätt få reda på dagens väderprognos med hjälp av någon av väderstationerna i vårt utbud. Vi erbjuder både enklare och mer avancerade varianter av väderstationer, givetvis av hög kvalitet, för att du ska kunna få så tydlig och korrekt väderinformation som möjligt.

Jacob Jensen

I början av 60-talet förde danska Jacob Jensen samman den internationella stilen med den annorlunda MAYA-stilen, detta resulterade i en unik och toppmodern design som han valde att kalla “Different but not strange”. Denna design utvecklades under 27 års tid tillsammans med den danska elektroniktillverkaren Bang & Olufsen. Sedan mitten av 80-talet har designteamet bakom Jacob Jensen fortsatt förfina och utveckla sammanslagningen av de två olika stilarna. Med väderstationen från Jacob Jensen kan du bekanta dig med vädret på ett stilfullt sätt. Väderstationen erbjuder en tydlig mätning av temperatur-, fukt-, regn- och atmosfärtryck.

Blomus

Om du söker en enkel väderstation erbjuder vi en fönstertermometer i rostfritt stål från Blomus, som på ett smidigt sätt mäter temperaturen efter du satt fast den på ditt fönster. Företaget bakom Blomus har nästan hundra års erfarenhet av att tillverka heminredning som fyller alla behov, och de designar sina produkter med hög kvalitet i fokus. Med en väderstation från det familjeägda Blomus kan du förvänta dig såväl lång hållbarhet som en precis mätning av temperatur.
0 av 0
VÄDERSTATIONER
Inga produkter