Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Korg ZoneKorg Zone
  • Korg Zone
  • Korg Zone

Artnr Korg Zone
Korg Zone med ett mått på 13 x 22 och höjd 14 cm är en korg med utseende av mormors handarbete. Alltså en hemtrevlig korg med hemkänsla. Denna korg finns i 3 färger grå, vit, och svart. Ställ med förd... Läs mer >>
Leverans 7-12 dagar
Frakt från 59 kr
139 kr
Produktbeskrivning

Korg Zone med ett mått på 13 x 22 och höjd 14 cm är en korg med utseende av mormors handarbete. Alltså en hemtrevlig korg med hemkänsla. Denna korg finns i 3 färger grå, vit, och svart. Ställ med fördel flera sidan om varandra.

 

Korgen har handtag på sidorna och passar utmärkt i badrummet eftersom den är tillverkad i plast. Självklart går korgen att använda i hela hemmet och även går det bra att förvara mat i den. Om du behöver tvätta den gör det i diskmaskinen. Enligt tillverkare är det diskmaskin som gäller.

Zone Denmark grundades 1991 av Poul Jepsen som Zone Company. I början importerades färdiga produkter från Kina men Zone har med tiden gått över till att själv designa egna fabrikat. Zone Denmark säljer sina produkter som grossist men även i egna butiker. Idag har Zone Denmark butiker över hela världen där dem säljer sina egna designade alster.

Material: Polypropylene
Storlek: 13 x 22 x 14 cm 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar