Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Heminredning / Inredningsdetaljer / Bird - liten Natur
Bird - liten NaturBird - liten NaturBird - liten NaturBird - liten Natur
  • Bird - liten Natur
  • Bird - liten Natur
  • Bird - liten Natur
  • Bird - liten Natur

Bird - litenNatur

Artnr: 405
500 kr rabatt på köp >5000 kr - Rabatten dras i kassan!**
449 kr
Leverans 1-3 dagar
Frakt från 59 kr
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*
Produktbeskrivning

År 1959 designade Kristian Vedel en liten fågelfamilj i trä som snabbt uppmärksammades av allmänheten och blev en av de mest framgångsrika, danska träprodukter från 1960-talet!

 

Oavsett om du är glad, ledsen eller nyfiken, så är Birdfamiljen där för att dela upplevelsen med dig. Barnen, föräldrarna och mor/farföräldrarna är mycket uttrycksfulla och du har alla möjligheter till att ändra deras humör genom att vända huvudet i alla riktningar. Likaså kan deras kroppar vändas, så du själv kan bestämma fåglarnas kön och därmed sätta dem i precis rätt stämning. Otroligt många möjligheter uppstår och en dag kan två fåglar symbolisera ett nyförälskat par och en annan dag, två fnissiga flickor.


Det finns inga gränser när det kommer till Birdfamiljens fantasifulla uttryck och oavsett vad du upplever så kan du vara säker på att fåglarna vill uppleva det med dig. en liten flock av stilfulla och humörglada Birds blir därför dina trofasta vänner i vardagen.

Välj i rullistan ovan om du vill ha din Bird i natur- eller rökt ek!

Material: Handgjord i ekträ - natur och rökt

Höjd: 7,5 cm 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*