Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Heminredning / Inredningsdetaljer / Domherre på gren
Domherre på gren
  • Domherre på gren

Domherre på gren

Artnr: 17478601
129 kr
(ordinarie pris 169 kr)
Leverans 1-3 dagar
Frakt från 59 kr
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*
Produktbeskrivning
Domherre på gren från Cult Design är en klassisk jul-/vinterdekoration i handmålat lergods som mäter 9 x 5 x 7 cm i storlek.

Björktomten är en klassisk serie med julfigurer från svenska Cult Design med design av Marita Lord. Här uppe i Norden har vi gott om björkar och i just de skogarna bor Björktomten som kännetecknas av att kängorna och hatten är gjorda av björkens bark. De vackra domherrarna, som vi ofta också förknippar med jul och vinter, har sin hemvist bland granarna men tar sig gärna en flygtur till björkskogen och möter upp med tomten och tomtens nissar. De är alla ganska skygga så det är inte alla som har sett dem.

De poulära dekorationsfigurerna är tillverkade av lergods och handmålade av skickliga hantverkare. Julfigurerna har blivit alltmer populära och många väljer att samla på dem för att skapa miljöer med flera figurer. Hitta dina favoriter och dekorera för en mysig julstämning, eller ge bort som present till någon du tycker om.

Material: Lergods

Storlek: 9 x 5 x 7 cm

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*