Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
BobbyBobby
  • Bobby
  • Bobby

Bobby

Artnr: 341-AM
1 169 kr
Leverans 7-12 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning
Bobby är släkt med hunden Oscar med design av Hans Bølling redan 1953. Hans karakteristiska känsla för detaljer gör honom till en äkta symbol för lek och kreativitet. Bobbys kropp har flera delar, vilket gör att han kan röra sig på olika sätt som är typiska för en riktig hund. Han kan sitta, ge tass, ligga och till och med tjura i ett hörn om han inte har fått tillräckligt mycket uppmärksamhet.

Bobby är dock inte en helt vanlig hund. Hans kropp är utrustad med flera geniala, tekniska detaljer, vilka ger en sofistikerad dimension till hans form och gör så han kan visa både känslor och temperament. Varje vinkel, kurva och kant har utarbetats under åren med konstnärlig precision och skicklighet, vilket har gett ett extremt elegant och harmoniskt resultat.

Bobby är tillverkad av valnötsträ och en precis och välutarbetad design gör honom till en makalös blickfångare. Hunden Bobby är en sann designklassiker med ett tidlöst uttryck, som präglas av kompromisslös kvalitet och är ett praktexempel på sofistikerad, modern dansk design.

Material: Handgjord i valnöt med detaljer i läder

Storlek:
Bredd: 6,5 cm
Höjd: 13 cm
Längd: 15 cm

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*