Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
OscarOscarOscar
  • Oscar
  • Oscar
  • Oscar

Oscar

Artnr: 340_ar
300 KR RABATT PÅ KÖP > 5000 KR! RABATTEN DRAS I KASSAN! **
1 033 kr
(ordinarie pris 1 099 kr)
Leverans 1-3 dagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning
Den lille hunden Oscar blev ritad med Hans Bøllings karakteristiska glädje och känsla för detaljer, vilket gör honom till en äkta symbol för lek och kreativitet. Oscars kropp har flera delar, vilket gör att han kan röra sig på flera sätt som är typiska för en riktig hund. Han kan sitta, ge tass, ligga och till och med tjura i ett hörn om han inte har fått tillräckligt mycket uppmärksamhet.

Oscar är dock inte en helt vanlig hund. Hans kropp är utrustad med flera geniala, tekniska detaljer, vilka ger en sofistikerad dimension till hans form och gör så han kan visa både känslor och temperament. Varje vinkel, kurva och kant har utarbetats under åren med konstnärlig precision och skicklighet, vilket har gett ett extremt elegant och harmoniskt resultat.

Oscar är tillverkad av bokträ, vars naturliga värme i kombination med en precis och välutarbetad design gör honom till en makalös blickfångare. Hunden Oscar är en sann designklassiker med ett tidlöst uttryck, som präglas av kompromisslös kvalitet och är ett praktexempel på sofistikerad, modern dansk design.

Material: Handgjord i bokträ

Längd: 15 cm
Höjd: 13 cm

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*