Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Möbler / Hyllor & vägghyllor / Hyllplan Pythagoras L Ek
Hyllplan Pythagoras L EkHyllplan Pythagoras L EkHyllplan Pythagoras L EkHyllplan Pythagoras L Ek
 • Hyllplan Pythagoras L Ek
 • Hyllplan Pythagoras L Ek
 • Hyllplan Pythagoras L Ek
 • Hyllplan Pythagoras L Ek

Hyllplan Pythagoras L Ek

Artnr 604220
Pythagoras Large hyllplan i MDF faner är den större systern till Pythagoras i standard utförande. Large har ett djup på 270 mm. I hyllplanen finns förborrade hålmallar till konsoler (OBS! Konsoler ing... Läs mer >>
Leverans 1-3 dagar
Frakt från 59 kr
480 kr
Produktbeskrivning

Pythagoras Large hyllplan i MDF faner är den större systern till Pythagoras i standard utförande. Large har ett djup på 270 mm. I hyllplanen finns förborrade hålmallar till konsoler (OBS! Konsoler ingår ej). Hyllplanen är utmärkta för att bygga ett hyllsystem på väggen. Du hittar konsolerna här. 

 

Pythagoras hyllplan från populära Maze som matchar ihop med Pythagoras konsoler. Eftersom hyllplan och konsoler säljs separat så kan du låta fantasin flöda och sätta din egna prägel på den smarta och snygga hyllan från Maze. Fungerar utmärkt i hörnor.


Maze grundades 2003 och brinner för minimalistisk och funktionell inredning. Maze har en företagside att hela produktionskedjan skall vara i Sverige. Tillsammans med designers och tillverkare ser dem över hela processen så att deras produkter kvalitetskontrolleras och utvecklas med ett miljötänk. Även arbetsmiljön för arbetare är viktig för Maze och att det betalas en anständig lön.

 

Bredd: 800 mm 

Höjd: 19 mm

Djup: 270 mm 


Maxvikt på hylla: 15 kg
Material: Pulverlackerad MDF med faner
Tillverkad: Sverige
Design: Gustav Rosén

 

Instruktioner för montering

Montering...... TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar