Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Möbler / Stolar & pallar / Fladdermusfåtölj i Canvas - Canvas Mariposa Kromställning
Fladdermusfåtölj i Canvas - Canvas Mariposa KromställningFladdermusfåtölj i Canvas - Canvas Mariposa KromställningFladdermusfåtölj i Canvas - Canvas Mariposa Kromställning
  • Fladdermusfåtölj i Canvas - Canvas Mariposa Kromställning
  • Fladdermusfåtölj i Canvas - Canvas Mariposa Kromställning
  • Fladdermusfåtölj i Canvas - Canvas Mariposa Kromställning

Artnr CanvaMaripoKrom
Fladdermusfåtölj Canvas Mariposa i hampatyg och Kromställning. Fladdermusfåtölj Canvas Mariposa är ett svenskt hantverk från Cuero Design och är en klassisk designfåtölj som är världsberömd. Den komfo... Läs mer >>
Leverans 3-4 veckor
Fri frakt
3 890 kr
Produktbeskrivning
Fladdermusfåtölj Canvas Mariposa i hampatyg och Kromställning. Fladdermusfåtölj Canvas Mariposa är ett svenskt hantverk från Cuero Design och är en klassisk designfåtölj som är världsberömd. Den komfortabla fåtöljens tyg består av dubbelt lager av 100 % ekologisk hampa som är känt för att spara på miljön för sina många egenskaper. Hampan gör att tyget andas och därför blir du inte varm i fåtöljen. Ställningen är av svenskt stål. Hela stolen skickas i ett platt paket.

  • Svenskt hantverk
  • 100% ekologisk hampa i tyget
  • 12 mm Svenskt Stål
  • Golvskydd

Fåtöljen är 30% större än andra kopior. Hollywoodstjärnor och berömda hotellkedjor är några av kunderna som köpt fladdermusfåtöljen från Cuero Design. Den här fåtöljen följer med i flera generationer om den behandlas rätt.

Storlek och vikt
Höjd: 92 cm
Bredd: 87 cm
Djup: 86 cm
Vikt: 12 kg

TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar