Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Tapeter / Katie Scott Wallpaper - Shells Dusty Rose
Katie Scott Wallpaper - Shells Dusty RoseKatie Scott Wallpaper - Shells Dusty RoseKatie Scott Wallpaper - Shells Dusty Rose
  • Katie Scott Wallpaper - Shells Dusty Rose
  • Katie Scott Wallpaper - Shells Dusty Rose
  • Katie Scott Wallpaper - Shells Dusty Rose

Katie Scott Wallpaper - Shells Dusty Rose

Artnr: 100236303
772 kr
Leverans 7-12 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning

Katie Scott Wallpaper - Shells Rose från ferm LIVING. Katie Scott är en brittisk världskänd illustratör som här har skapat en detaljerad underbar tapet döpt till Shells Rose. Katie Scotts tapeter känns redan som moderna klassiker som är redo att pryda svenska hem.

  • Katie Scott tapet
  • WallSmart kvalitet
  • Enkel uppsättning


Tapeten är av WallSmartkvalitet som är en ny generation av non-woven kvalitet. Tapeten är en aning tjockare, slitstarkare och stabilare än vanlig papperstapet och är även enklare att sätta upp då tapetlimmet appliceras direkt på väggen varefter våderna tapetseras kant i kant.

Längd: 10 meter
Bredd: 53 cm
Färg: Dusty Rose
Material: non-woven WallSmart kvalitet/Vattenbaserade färger
Skötselanvisningar: Torka av med fuktig trasa

OBS! Innan du börjar tapetsera bör du alltid säkerställa att det står samma batchnummer på samtliga tapetrullar. Skulle så av någon anledning inte vara fallet kan det annars uppstå färgskiftningar då färgnyanser kan skilja en aning mellan olika produktionsbatcher. Om du redan har beställt ett antal rullar tapet och vill komplettera med ytterligare någon rulle, kontakta då oss i förväg för att säkerställa att det går att komplettera med en rulle ur samma batch.

 

Hur du hänger tapeter från Ferm Living

TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*