Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Tapeter / Lingarnstapet Sveagården Rand Blå
-20%
Lingarnstapet Sveagården Rand BlåLingarnstapet Sveagården Rand BlåLingarnstapet Sveagården Rand Blå
  • Lingarnstapet Sveagården Rand Blå
  • Lingarnstapet Sveagården Rand Blå
  • Lingarnstapet Sveagården Rand Blå

Lingarnstapet Sveagården Rand Blå

Artnr 20-1151-10-001
Lingarnstapeten Sveagården från svenska Svealin är en unik tapet som aldrig blir tråkig. Tapeten består av 100% lingarn som är ett fantastiskt naturmaterial som ger en väldigt exklusiv känsla. Tillve... Läs mer >>
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
1 995 kr
(ordinarie pris 2 495 kr)
Produktbeskrivning
Lingarnstapeten Sveagården från svenska Svealin är en unik tapet som aldrig blir tråkig. Tapeten består av 100% lingarn som är ett fantastiskt naturmaterial som ger en väldigt exklusiv känsla.

Tillverkningen av tapeten sker i fabriken i Kinna och kan i mångt och mycket liknas vid ett hantverk. När tapeter tillverkas går hundratals fina lintrådar in i maskinen och måste hållas på rätt plats för att skapa denna unika tapet. Designen är Svealins egen och färgerna har man valt för sin tidlöshet så att tapeten skall kunna fylla sin funktion i 10-tals år utan att tappa sin lyster. Med en lintapet från Svealin får väggen liv och utseendet varierar beroende på hur du tittar på väggen. Tapeten är också en hållbar produkt tack vare sin långa livslängd och naturliga linråvara. När man köper en lingarnstapet skall man tänka på att utseendet på fibern varierar från skörd till skörd, vilket gör att vissa orenheter som grå/svarta fibrer liksom grövre fibrer kan förekomma i garnet.

Innan uppsättning av tapeten är det viktigt att du tar del av uppsättningsanvisningarna på Svealins hemsida, klicka här.

Några fördelar med Svealins lingarnstapet är att den är:
- Skarvlös - konstruktionen gör att tapetskarven blir osynlig
- Avtorkningsbar med lätt fuktad trasa
- Hållbar ur miljösynpunkt och tålighet
- Akustikdämpande - bidrar till bättre ljudmiljö i rummet
- Lokalt tillverkad

Färg: Blå

Material: 100% lingarn på en pappersbaksida (FSC-märkt)

Rullängd: 10,05 m

Bredd: 78 cm

Area per rulle: 7,84 m²

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar