Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Tapeter / Tapet Deep forest - mystic grey
Tapet Deep forest - mystic greyTapet Deep forest - mystic greyTapet Deep forest - mystic greyTapet Deep forest - mystic greyTapet Deep forest - mystic grey
  • Tapet Deep forest - mystic grey
  • Tapet Deep forest - mystic grey
  • Tapet Deep forest - mystic grey
  • Tapet Deep forest - mystic grey
  • Tapet Deep forest - mystic grey

Tapet Deep forest - mystic grey

Artnr: 145-01
637 kr
Köp minst 3 st :
620 kr/st
Leverans 1-3 dagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning
En livfull tapet som blir harmonisk med en lugn bakgrundsfärg med namnet Mystic Grey. Här är det naturen som fått tagit plats i designen som ger en rofylld känsla. Denna tapet passar perfekt i exempelvis barnrummet, och blir lätt att matcha övriga inredning med. Denna tapet ingår i serien Poetry.

Miljövänlig Non wowen tapet designad av Charlotta Sandberg från Majvillan. Tapeten tillverkas i Sverige med ett miljötänk i tillverkningsprocessen.

- Miljövänliga tapeter
- Non woven
- Limma direkt på vägg

Tapeten har vattenfärger som är fria från kemiska preparat och överblivet papper blir energi i våra hus. Miljövänliga tapeter som är tvättbara och lätta att sätta upp eftersom du limmar direkt på väggen.

OBS! Innan du börjar tapetsera bör du alltid säkerställa att det står samma batchnummer på samtliga tapetrullar. Skulle så av någon anledning inte vara fallet kan det uppstå färgskiftningar då färgnyanser kan skilja en aning mellan olika produktionsbatcher. Om du redan har beställt ett antal rullar tapet och vill komplettera med ytterligare någon rulle, kontakta då oss i förväg för att säkerställa att det går att komplettera med en rulle ur samma batch.

Färg: Mystic Grey

Rullängd: 10,05 m
Bredd: 53 cm
Rapporthöjd: 53 cm
Material: Non woven
Design: Charlotta Sandberg - Majvillan
Skötselanvisningar: Torka av med fuktig trasa

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*