Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Tapeter / Tapet Dollhouse - soft lilac
Tapet Dollhouse - soft lilacTapet Dollhouse - soft lilacTapet Dollhouse - soft lilacTapet Dollhouse - soft lilacTapet Dollhouse - soft lilac
  • Tapet Dollhouse - soft lilac
  • Tapet Dollhouse - soft lilac
  • Tapet Dollhouse - soft lilac
  • Tapet Dollhouse - soft lilac
  • Tapet Dollhouse - soft lilac

Tapet Dollhouse - soft lilac

Artnr 147-02
875 kr
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*
Produktbeskrivning
Med färgen Soft Lilac blir denna tapet helt underbar till barnrummet. En rofylld färg komineras med ett mönster med massor av hus och byggnader, som är oemotståndlig att inte inspireras av till lek. Låt barnen försvinna in i denna fantasivärld och lys upp dina väggar med en livlig och rolig tapet. Köp gärna tillbehörande Wall Stickers till denna tapet för att göra väggen mer levande. Denna tapet ingår i serien Poetry.

Miljövänlig Non wowen tapet designad av Charlotta Sandberg från Majvillan. Tapeten tillverkas i Sverige med ett miljötänk i tillverkningsprocessen.

- Miljövänliga tapeter
- Non woven
- Limma direkt på vägg

Tapeten har vattenfärger som är fria från kemiska preparat och överblivet papper blir energi i våra hus. Miljövänliga tapeter som är tvättbara och lätta att sätta upp eftersom du limmar direkt på väggen.

OBS! Innan du börjar tapetsera bör du alltid säkerställa att det står samma batchnummer på samtliga tapetrullar. Skulle så av någon anledning inte vara fallet kan det uppstå färgskiftningar då färgnyanser kan skilja en aning mellan olika produktionsbatcher. Om du redan har beställt ett antal rullar tapet och vill komplettera med ytterligare någon rulle, kontakta då oss i förväg för att säkerställa att det går att komplettera med en rulle ur samma batch.

Färg: Soft Lilac

Rullängd: 10,05 m
Bredd: 53 cm
Rapporthöjd: 53 cm
Förskjuten rapport: 26,5 cm
Material: Non woven
Design: Charlotta Sandberg - Majvillan
Skötselanvisningar: Torka av med fuktig trasa

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*