Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Tapeter / Tapet Dollhouse - sunny pink
Tapet Dollhouse - sunny pinkTapet Dollhouse - sunny pinkTapet Dollhouse - sunny pinkTapet Dollhouse - sunny pinkTapet Dollhouse - sunny pink
  • Tapet Dollhouse - sunny pink
  • Tapet Dollhouse - sunny pink
  • Tapet Dollhouse - sunny pink
  • Tapet Dollhouse - sunny pink
  • Tapet Dollhouse - sunny pink

Tapet Dollhouse - sunny pink

Artnr: 147-03
300 KR RABATT PÅ KÖP > 5000 KR! RABATTEN DRAS I KASSAN! **
656 kr
(ordinarie pris 875 kr)
Köp minst 3 st :
630 kr/st
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning
Ljus och livfull tapet med ett mönster med hus och byggnader perfekt för barnrummet som inredning på alla väggarna, eller som endast en fondvägg. Mjuka färger som går smidigt att matcha ihop med din övriga inredning, där denna tapeten går åt det rosa hållet med färgnamnet Sunny Pink. Har ni ett dockhus? Perfekt, matcha då ihop det med denna tapet och leken går vidare från dockhuset till upp på väggen. Köp gärna tillbehörande Wall Stickers till denna tapet för att göra väggen mer levande. Denna tapet ingår i serien Poetry.

Miljövänlig Non wowen tapet designad av Charlotta Sandberg från Majvillan. Tapeten tillverkas i Sverige med ett miljötänk i tillverkningsprocessen.

- Miljövänliga tapeter
- Non woven
- Limma direkt på vägg

Tapeten har vattenfärger som är fria från kemiska preparat och överblivet papper blir energi i våra hus. Miljövänliga tapeter som är tvättbara och lätta att sätta upp eftersom du limmar direkt på väggen.

OBS! Innan du börjar tapetsera bör du alltid säkerställa att det står samma batchnummer på samtliga tapetrullar. Skulle så av någon anledning inte vara fallet kan det uppstå färgskiftningar då färgnyanser kan skilja en aning mellan olika produktionsbatcher. Om du redan har beställt ett antal rullar tapet och vill komplettera med ytterligare någon rulle, kontakta då oss i förväg för att säkerställa att det går att komplettera med en rulle ur samma batch.

Färg: Sunny Pink

Rullängd: 10,05 m
Bredd: 53 cm
Rapporthöjd: 53 cm
Förskjuten rapport: 26,5 cm
Material: Non woven
Design: Charlotta Sandberg - Majvillan
Skötselanvisningar: Torka av med fuktig trasa

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*